Spurs kjøper to høyrebacker - og begge heter Kyle

Kommer dessuten fra samme klubb.

KYLE-KJØP: Sheffield Uniteds Kyle Naughton (til venstre) og Kyle Walker (til høyre) forsøker her å stoppe Chris Eagles. Nå er begge på vei til Tottenham. Foto: AP
KYLE-KJØP: Sheffield Uniteds Kyle Naughton (til venstre) og Kyle Walker (til høyre) forsøker her å stoppe Chris Eagles. Nå er begge på vei til Tottenham. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Tottenham gjør det enkelt - eller kanskje vanskelig - for seg selv, når de nå er i ferd med å kjøpe to Sheffield United-talenter.

• Begge er nemlig høyrebacker.

• Og begge heter Kyle.

London-klubben har ifølge The Independent fått et bud på drøyt 80 millioner kroner godtatt for både Kyle Naughton (20) og Kyle Walker (19).

Det kan høres litt ubalansert ut å hente inn to høyrebacker, men Naughton kan dessuten spille på venstresida. En del av avtalen med Sheffield United vil trolig dessuten innebære at Walker blir lånt ut til dem.

Everton liker neppe denne overgangen, for blåtrøyene hadde fått tillatelse fra Sheffield United til å prate med Naughton. De rødhvite snudde derimot helt om da Tottenham kom på banen og ønsket begge - og i tillegg tilbød Walker tilbake på utlån.

Ifølge lokalavisa Sheffield Telegraph har det de siste dagene stått mellom Everton og Tottenham, selv om også Aston Villa tidligere har vært interessert i Naughton.

- Dette vil bli avgjort i løpet av kort tid. Hvis ikke noe har skjedd i løpet av fredagen vil døra bli lukket. Ryktene har svirret en stund nå, og det er ikke bra i lengden, sier United-styreformann Kevin McCabe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer