Spurs klar for Solskjær

Tottenham Hotspurs' manager Christian Gross har fått fullmakt fra styreformannen Alan Sugar til å kjøpe Ole Gunnar Solskjær fra Manchester United. Den norske landslagspilleren kan om kort tid bli lagkamerat med Steffen Iversen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men de siste meldingene fra England i går kveld fortalte at Solkjær-interessen blant Premier League-klubber eksploderte etter at det ble kjent at han trolig er på vei bort fra United.

Etter det Dagbladet erfarer fra seriøse kilder vil både Leeds, Nottingham Forest og Southampton være med i kampen om Ole Gunnar Solkjærs underskrift.

Tottenham Hotspurs' ledelse var mest konkrete i sitt utspill:

- Vi er svært interessert i Solkjær, men det er også alt jeg kan si om dette akkurat nå, fortalte Christian Gross i går kveld på Spurs offisielle nettside.

Et par timer tidligere skapte Manchester Uniteds manager Alex Ferguson en åpning for at nordmannen kan bli solgt. På en pressekonferanse i anledning av kjøpet av Dwight Yorke fra Aston Villa for 12,6 millioner pund (ca. 157 millioner norske kroner), sa Alex Ferguson:

Mistrives

- Det at vi nå får Dwight Yorke betyr ikke at andre spillere må forlate klubben. Jeg har nå den stallen jeg trenger for Mesterligaen.

- Men det er klart at hvis noen spillere mistrives med situasjonen og vil bort, så vil vi gå i forhandlinger med interesserte klubber, fortalte Alex Ferguson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer