Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Spurs» knust av byrival

Martin Jol tilbake til hverdagen.

Etter en opptur under Martin Jol er Tottenham tilbake i hverdagen. I dag ble «Spurs» knust 3-0 av London-rival Crystal Palace.

Det sto 0-0 ved halvtid, men Palace skrudde på sjarmen og vinnerviljen etter sidebytte og med 3-0-seier viste Iain Dowies gutter at de ikke vil rykke ned igjen til mesterskapsserien.

Tottenham har etter en fin periode nå kun tatt ett poeng i løpet av sine siste tre i ligaen. Mikele Leigertwood banket inn 1-0 (66) via tverrligger før Danny Granville lurte offsidefelle fire minutter senere og ordnet 2-0.

- Herlig å se på

Lagets spisstjerne Andy Johnson skulle også komme på scoringslisten. Han stormet fram, ble felt, fikk straffe og besørget den selv til 3-0. Målet var Johnsons 14. for sesongen. Han har scoret mer enn halvparten av Palace\' (27) ligamål hittil.

- En fantastisk oppvisning, full av innsats og mot. Slik gutta har gjort det gang på gang for meg. Det er herlig å se på, strålte manager Dowie.

Sist sesong ledet han Palace til et sensasjonelt opprykk. Nå viser laget at de ikke blir noe slaktoffer i vårsesongen. Faktisk kan Palace snarere klatre på tabellen framfor å bli værende i nedrykksstriden med slikt spill.

- Vi var solide og vanskelig å komme rundt i en jevn første omgang, men da bestemte vi oss for å ta styringen fra avspark i annen omgang. Etter det første målet stormet vi fram og over dem, fortsatte den tidligere toppspilleren.

AKROBATISK: Mikele Leigertwood kaster seg fram og setter inn kampens første mål. Paul Robinson i Tottenham-målet er sjanseløs. Foto: AP
AKROBATISK: Mikele Leigertwood kaster seg fram og setter inn kampens første mål. Paul Robinson i Tottenham-målet er sjanseløs. Foto: AP Vis mer

(©NTB)