Spurs krever Chelsea-stjerner for direktør

Cole og Kezman byttes?

(Dagbladet.no): Tottenham går nye veier for å løse Frank Arnesen-krangelen med Chelsea.

Hvis Chelsea får direktørdansken til Stamford Bridge, så skal Spurs ha to av ligamestrenes stjernespillere, skriver The Independent.

Scott Parker, Carlton Cole og Mateja Kezman er Chelsea-navn som trekkes fram, og to stjerner skal tilsvare de 117 mill. kronene Tottenham krevde i går.

Poengstraff?

Klubbene skal inn i samtaler de to neste døgnene, og avstanden er stor. Chelsea vil foreløpig ikke betale mer enn 23 mill. kroner for direktøren som kom til White Hart Lane fra PSV i fjor sommer.

Tottenham holder døra åpen for en rettssak mot londonrivalen, og vurderer stadig å klage Chelsea inn for Premier League.

Danske Arnesen virker uansett tap. Han skal ha bestemt seg for å gå til Chelsea, der han øker lønna fra sju til 23 mill. kroner per år.

Chelsea risikerer poengstraff dersom saken klages inn til ligaen, men Spurs er motvillige etter Arsenals erfaringer i Ashley Cole-saken.

BYTTEHANDEL? Det spekuleres i at Scott Parker er en av flere Chelsea-spillere som kan gå til Spurs som kompensasjon for direktør Frank Arnesen.
BYTTEHANDEL? Det spekuleres i at Scott Parker er en av flere Chelsea-spillere som kan gå til Spurs som kompensasjon for direktør Frank Arnesen. Vis mer

Kunne hindret Mikel-sak?

Arnesen blir talent- og ungdomsansvarlig i Chelsea, og ifølge londonavisa Evening Standard er klubbeier Roman Abramovitsj overbevist om at Mikel-saken aldri ville skjedd med dansken på plass.

- Frank er god til å hente spillere og bygge stallen, sier Spurs-keeper Paul Robinson.

TREDOBLER LØNNA: Danske Frank Arnesen får ansvaret for talenter i Chelsea.