Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs krever verdens-rekordsum for Bale

Viser til Ronaldo før Real-møtet.

MÅLSHOW MOT INTER: Gareth Bale scoret tre ganger på bortebane mot Inter i oktober. Siden er han blitt koblet til alle toppklubbene i Italia og Spania. Foto: EPA/MATTEO BAZZI
MÅLSHOW MOT INTER: Gareth Bale scoret tre ganger på bortebane mot Inter i oktober. Siden er han blitt koblet til alle toppklubbene i Italia og Spania. Foto: EPA/MATTEO BAZZI Vis mer

• Champions League-studio kl. 20.45: Inter - Schalke, Real Madrid - Tottenham

(Dagbladet): Gareth Bale er den heiteste kandidaten til samtlige årets spiller-prisene i Premier League i år.

Waliseren har dundret opp og ned Spurs' venstrekant og imponert med fart, skudd, innlegg, teknikk og målteft.

I kveld får 21-åringen virkelig vise hva han er god for mot Real Madrid i første Champions League-kvartfinale på Bernabeu.

Før avspark sier Spurs-manager Harry Redknapp at Bale ikke er noe mindre verd enn Reals aller største stjerne, Christiano Ronaldo.

Bra business Ronaldo ble solgt for verdensrekordsummen 825 millioner kroner for snart to år siden, og brukes som eksempel når Redknapp tenker høyt om et mulig salg av Bale.

KLAR TIL KAMP: Bale snakket om mulighetene til å flytte utenlands med spansk presse i går. Foto: AFP/JAVIER SORIANO.
KLAR TIL KAMP: Bale snakket om mulighetene til å flytte utenlands med spansk presse i går. Foto: AFP/JAVIER SORIANO. Vis mer

- Manchester United solgte Cristiano Ronaldo, men de fikk et tilbud på 80 millioner pund. Han er portugisisk og her finner han sin livsstil mer enn i Manchester. Så alt i alt var det bra business. Jeg er sikker på at det måtte vært noe sånt (for Bale), sier Redknapp til The Guardian.

Redknapp understreker at Tottenham ikke ønsker veksle inn Bale i sedler.

- Det måtte ha vært en forbløffende sum hvis vi noensinne skulle solgt ham. Men hvordan erstatter du en slik spiller? Det er vanskelig. vi har ikke noe ønske å selge en spiller som Gareth Bale for øyeblikket, nå som vi prøver å bygge opp klubben, sier veteranmanageren.

Fristes av La Liga Bale har vært koblet til nettopp Real, men i går fortalte Real-sjef José Mourinho at venstrevingen ikke står på kjøpslista hans. Waliseren er ikke fremmed for å flytte utenlands.

- Du vet aldri, jeg er ikke redd for å forlate landet. Hvis det kommer en sjelden sjanse må du vurdere det, sier Bale og hinter om at Spania høres temmelig fristende ut.

- Det er ikke så mange britiske spillere utenlands fordi Premier League er så sterk, men jeg vet at La Liga har Christiano Ronald, Lionen Messi...

Ronaldo spiller Bale har vært skadd de siste ukene men er meldt frisk akkurat i tide til kveldens kamp. Det samme skal gjelde Reals Ronaldo.

VERDENS DYRESTE: Cristiano Ronaldo kostet 80 millioner pund sommeren 2010. Ingen fotballspillere har kostet mer. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS
VERDENS DYRESTE: Cristiano Ronaldo kostet 80 millioner pund sommeren 2010. Ingen fotballspillere har kostet mer. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS Vis mer

- Jeg skal ikke sitte her og fortelle at jeg liker at Ronaldo spiller. Han er en fantastisk spiller. Det er kron og mynt om han eller Lioenel Messi er verdens beste spiller. De to er fantastiske spillere, sier Spurs-sjefen.

SELGER IKKE: Men Harry Redknapp snakket gjerne om markedsverdien til Bale i går. Foto: REUTERS/Susana Vera
SELGER IKKE: Men Harry Redknapp snakket gjerne om markedsverdien til Bale i går. Foto: REUTERS/Susana Vera Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media