Spurs-krise når Steffen opereres

Steffen Iversen opererer kneet sitt i Oslo i morgen. - Krise, sier Tottenham-manager George Graham. Les de ferskeste nyhetene fra engelsk fotball.

Fra før er både Øyvind Leonhardsen og backen Mauricio Taricco langtidsskadd, og først etter operasjonen i morgen vet Steffen Iversen omfanget av sin kneskade.

Dersom menisken er skadd, risikerer Steffen et skadeavbrekk på opptil to måneder. Uansett er han ute i en måned etter landslagslege Lars Engebretsens inngrep, skriver Steffen på sin hjemmeside.

- Det er selvfølgelig kjedelig, men denne gangen tar jeg ingen sjanser, sier Steffen og henviser til en kneskade han hadde for tre år siden: Da var han på sidelinja i nesten 12 måneder.

George Graham har vedtatt innkjøpsstopp fram til EU bestemmer om overgangssummene skal avskaffes innen fotballen. I mellomtida er laget hans kraftig svekket.

- Plutselig er vi på vei mot en kjempekrise med nøkkelspillere ute for lang tid. Dessverre har vi ikke dypde i stallen til å mestre sånne problemer, sier Graham til Tottenhams offisielle hjemmeside.ERIKSSON LIKEVEL? Englands neste manager kan fortsatt hete Sven Göran Eriksson, melder The Mirror. Lazio-treneren skal ha gått med på å møte FA-sjefen Adam Crozier for å snakke om en kontrakt verdt 45 mill. kroner i året. - At noen kan tenke seg meg som ny England-trener er beærende, sier Eriksson. STEVE McMANAMAN kan være på vei til skotske Rangers. Den tidligere Liverpool-teknikeren får ikke spille i Real Madrid og skottene håper de kan lokke 28-åringen med like høy lønn: En million kroner i uka. STAN COLLYMORE gikk i dag til Bradford etter å ha kommet på kant med ledelsen i Leicester. Akkurat det samme skjedde i Liverpool og Aston Villa. Bunnlaget Bradford får den den psykisk ustabile, men likevel glitrende, spissen gratis fra Leicester. Også 1. divisjonslaget Portsmouth ville ha Collymore..CHELSEA-SPISS Mikael Forssell kan være på vei til tyske Leverkusen. Finnen er for tida utlånt til 1. divisjonslaget Crystal Palace etter få sjanser i Chelsea-elleveren de to siste årene. Bundesligaklubben skal være villige til å betale 40 mill. kroner for en av Tore André Flos beste venner i londonklubben.DERBY henter inn sin tidligere storspiller Colin Todd som assistentmanager for 60-årige Jim Smith. Todd skal etter planen overta sjefsrollen i klubben neste sommer. Derby må betale 2. divisjonsklubben Swindon fire mill. kroner for å kjøpe Todd ut av kontrakten.LEEDS-ANGRIPER Michael Bridges er trolig ute i flere måneder etter en ankelskade mot Barcelona tirsdag. Klubbens toppscorer sist sesong må definitivt opereres. - Jeg har sett skaden, og det ser fryktelig ut. Jeg vet ikke nøyaktig hvor lenge han blir ute, sier manager David O'Leary.

Kilder: The Mirror, Yorkshire Evening Post og PlanetFootball.