Spurs-ledelsen i møte med Ramos

Jol ut, Sevilla-sjef inn?

(Dagbladet.no) Tottenham-sjef Martin Jol ser ut til å sitte løsere og løsere i sjefsstolen på White Hart Lane.

Nå har det blit klart at ledelsen i londonklubben på fredag møtte Sevillas trener Juande Ramos i Spania.

Ramos ble tatt bilde av da han møtte Tottenhams klubbsekretær John Alexander og visedirektør Paul Kemsley på Alfonso XIII-hotellet i Sevilla. 

I England levnes det liten tvil om at mannen som de siste to åra har vunnet den spanske supercupen, den spanske cupen, UEFA-cupen to ganger og UEAFAs supercup med laget, snart er klar for Premier League.

Han var knyttet til Manchester City før Svennis kom til klubben, og har tidligere lagt liten skjul på at han ønsker seg til Premier League.

Både The Guardian, BBC, Independent og en rekke andre aviser skriver at Jols posisjon i klubben nå er så anstrengt, at en ny trener kan være på plass allerede denne uka.

Nederlenderen skal ha kommet på kant med både spillere og ledelse i klubben, som i år satser på å utfordre de fire store i Premier League.

Jol brukte nesten 500 millioner kroner på å styrke laget  med i sommer, men tapte de to første kampene i årets Premier League, og ligger allerede bak skjema.

AHH..MITT KOSTELIGSTE: Juande Ramos har skaffet Sevilla mye sølv de siste årene. Kanskje blir han nå mannen som skal føre Tottenham tilbake i toppen av Engelsk fotball. Britiske medier sier nåværende trener Martin Jol lever på lånt tid i londonklubben. Foto: SCANPIX
AHH..MITT KOSTELIGSTE: Juande Ramos har skaffet Sevilla mye sølv de siste årene. Kanskje blir han nå mannen som skal føre Tottenham tilbake i toppen av Engelsk fotball. Britiske medier sier nåværende trener Martin Jol lever på lånt tid i londonklubben. Foto: SCANPIX Vis mer
Spurs-ledelsen i møte med Ramos
UTRYGG: Martin Jol har tatt Spurs til to strake femteplasser i serien. Det er kanskje ikke nok for ledelsen i Tottenham, som er misfornøyd med både trenerstil og resultater så langt denne sesongen.