Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NBA

Spurs lekte seg til semifinale

Rockets var aldri i nærheten.

HENGER HØYT: Dejounte Murray og San Antonio Spurs fikk det enkelt mot Houston Rockets i natt. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
HENGER HØYT: Dejounte Murray og San Antonio Spurs fikk det enkelt mot Houston Rockets i natt. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

San Antonio Spurs er klare for semifinale i NBA-sluttspillet etter 114–75 over Houston Rocket i den sjette kvartfinalekampen.

Kampen ble aldri skikkelig spennende etter at San Antonio Spurs ledet med 19 poeng halvveis. Bortelaget lot aldri Houston få kontakt og flere av hjemmelagets supportere forlot hallen da Spurs ledet med 30 poeng før siste periode.

De som ble igjen fikk se Spurs fortsette å kjøre over Houston Rockets, og at sluttresultatet til slutt ble 114–75 til San Antonio Spurs.

Spurs måtte klare seg uten Kawhi Leonard, men det så ikke ut til å prege laget. I Leonard sitt fravær var LaMarcus Aldridge banens gigant med 34 poeng.

- Jeg forsøkte å være mer dominant og kom fort inn i rytmen, sa en glad Aldridge etter kampen. Like god stemning var det ikke hos The Rockets.

- Det er tøft for oss, spesielt måten vi tapte den sjette kampen på hjemme. Men det skjedde og vi må forsøke å komme oss videre, sa James Harden i Rockets.

Rocket-trener, Mike D'Antoni sier skuffelsen over å ha tapt forrige kvartfinalekamp etter forlengning kan ha påvirket laget.

- Kanskje. Jeg har vært med på begge deler. Noen ganger får man seg en på trynet. Uansett hva årsaken er, var vi ikke gode nok i dag, sa D'Antoni.

(NTB)