Spurs-manageren lurte egen spiller. Fikk beskjed om at han skulle selges

I stedet fikk Danny Rose en gladnyhet.

 PÅ LANDSLAGET:  Da Danny Rose ble tatt ut i den engelske landslagstroppen for første gang, benyttet Tottenham-manageren Mauricio Pochettino muligheten til å tulle med ham. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
PÅ LANDSLAGET: Da Danny Rose ble tatt ut i den engelske landslagstroppen for første gang, benyttet Tottenham-manageren Mauricio Pochettino muligheten til å tulle med ham. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

(Dagbladet): Tottenham-backen Danny Rose fikk denne uken den gledelige beskjeden om at han var tatt ut i England-troppen som skal møte Norge og Sveits.

24-åringen kan dermed få sin debut for løvene.

Måten Rose fikk beskjeden på, var derimot ikke like hyggelig.

- Jeg fikk en melding fra manageren ti over ni onsdag morgen, hvor han spurte om jeg kunne komme på kontoret hans. Hva har jeg gjort, tenkte jeg, sier Danny Rose ifølge Daily Mail.

Backen entret kontoret til Spurs-manager Mauricio Pochettino uten anelse om hva møtet dreide seg om.

- Jeg møtte opp på kontoret og han sa: Jeg har noe jeg må si deg. Vi har akseptert et bud og kommer til å selge deg, opplyser Rose, som svarte:

- Nei, det skal du ikke.

Backen hadde rett. For etterpå opplyste argentineren at han hørt et rykte om han ville bli tatt ut i England-troppen. Det viste seg å stemme. For senere samme dag ringte England-manager Roy Hodgson for å fortelle at han har var tatt ut.

Tottenham har åpnet sesongen med to strake seire med Rose i startoppstillingen. Søndag går de for sin tredje når Liverpool gjester White Hart Lane.

Ross signerte nylig en femårskontrakt med London-klubben.

 LURTE ROSS:  Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix.
LURTE ROSS: Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix. Vis mer