TIL ENGLAND? Juan Mata er ønsket både i Tottenham og Arsenal. Foto: AFP Photo / Jaime Reina / Scanpix
TIL ENGLAND? Juan Mata er ønsket både i Tottenham og Arsenal. Foto: AFP Photo / Jaime Reina / ScanpixVis mer

Spurs og Arsenal vil begge ha Mata

Redknapp bekrefter interesse.

(Dagbladet): Valencia har økonomiske problemer, og er avhengig av å selge spillere for å overleve. I tidligere sesonger har profiler som David Silva og David Villa forsvunnet til henholdsvis Manchester City og Barcelona.

Mye tyder på at Juan Mata blir neste mann ut døra på Mestella.

Tottenham og Arsenal skal være blant favorittene til å sikre seg angrepsspilleren, og Harry Redknapp innrømmer at han gjerne skulle hatt Mata til White Hart Lane.

- Han er en spiller vi liker, men det gjør også Arsenal og andre klubber. Jeg så ham da England U21 møtter Spania, og han så fantastisk ut, sier Redknapp ifølge The Guardian.

- Styreformannen har arbeidet med det, men jeg vet ikke hvor langt de har kommet - jeg er ikke involvert i overganger. Jeg vil ikke si at det ikke kommer til å skje i tilfelle han blir klar i morgen, da kommer dere bare til å si «Takk harry», men han er en spiller vi liker, sier Redknapp.

Mata var med på Spania-laget som vant U21-EM tidligere i år. Han var en av turneringens beste spillere, og scoret to mål for Spania. I fjorårets La Liga-sesong scoret han åtte mål, og hadde 12 målgivende pasninger.

Han var også med i troppen da Spania vant VM i 2010.