Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs og Boro anklaget etter bråk

Risikerer store bøter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tottenham og Middlesbrough har begge blitt anklaget av det engelske fotballforbundet (FA) etter bråket som oppsto på White Hart Lane tirsdag kveld, melder BBC.

Klubbene er anklaget for ikke å ha \'utøvd tilstrekkelig kontroll over spillerne\', etter masseslagsmålet som endte med utvisning for Boro\'s George Boateng og Tottenhamspiller Didier Zokora.

Bråket oppsto etter en duell mellom Boateng og Aaron Lennon fire minutter før slutt, og på et tidspunkt var nærmest alle spillerne på banen involvert i tumultene.


Jol godtar Zokora-utvisning

Middlesbrough har allerede anket det røde kortet på Boateng, mens Tottenham på sin side har valgt å godta utvisningen av Zokora.

- Mitt førsteinntrykk var at Zokora var uheldig som ble utvist, fordi han prøvde å forhindre bråket. Men etter å ha sett det igjen ser jeg at det ser aggressivt ut når han kommer løpende inn i situasjonen på den måten, sier Spurs-manager Martin Jol, ifølge BBC.

Klubbene har fått frist til 21.desember på å svare på anklagene, og risikerer bøter hvis FA finner dem skyldige.

ANKER UTVISNINGEN: Middlesbrough har allerede anket utvisningen av George Boateng, men sammen med Tottenham risikerer også klubben straff etter slagsmålet på White Hart Lane tirsdag. Foto:AP
ANKER UTVISNINGEN: Middlesbrough har allerede anket utvisningen av George Boateng, men sammen med Tottenham risikerer også klubben straff etter slagsmålet på White Hart Lane tirsdag. Foto:AP Vis mer
Hele Norges coronakart