INGEN TEGN FRA GUD: Emmanuel Adebayor droppet en overgang til Aston Villa etter å ha rådført seg med pastoren sin. Foto: Action Images / Paul Childs/NTB Scanpix
INGEN TEGN FRA GUD: Emmanuel Adebayor droppet en overgang til Aston Villa etter å ha rådført seg med pastoren sin. Foto: Action Images / Paul Childs/NTB ScanpixVis mer

Spurs så endelig ut til å bli kvitt Adebayor. Så satte han seg ned med pastoren sin

Deadline Day-overgangene som gikk i vasken.

(Dagbladet): Premier League-klubbene satte nok en gang rekord i pengebruk i sommerens overgangsvindu. Spillere skiftet klubb over en lav sko, men det var også noen som slukøret måtte innse at de må bli værende i klubben i minst noen måneder til.

Det mest omtalte tilfellet er naturligvis Manchester United-keeper David de Gea som etter landskampene med Spania må ta den tunge veien tilbake til England på grunn av papirrot i tolvte time. Real Madrid og Manchester United legger skylden på hverandre i overgangssfarsen.

Manchester Evening News melder at Real Madrid-keeper Keylor Navas, som egentlig skulle motsatt vei i handelen, personlig ringte til Manchester for å høre om han fortsatt kunne komme til Old Trafford.

Berahino streiker De fleste husker nok da daværende West Bromwich-spiller Peter Odemwingie ble gjort til latter etter at han satte seg i bilen og kjørte til London for å tvinge gjennom en overgang til QPR januar 2013. WBA så plutselig sin egen spiller på tv, og ble naturligvis veldig skuffet. I går skjedde det igjen at en WBA-spiller lot følelsene ta overhånd.

Tottenham la inn tre bud på Saido Berahino, bare for å se at alle ble avslått. Det siste budet var ifølge The Telegraph på rundt 290 millioner norske kroner. Det var WBA-eier Jeremy Peace som satte foten ned, noe som fikk Berahino til å blåse ut frustrasjon i sosiale medier.

MÅTTE BLI: David de Gea. Foto: REUTERS/Susana Vera/NTB Scanpix
MÅTTE BLI: David de Gea. Foto: REUTERS/Susana Vera/NTB Scanpix Vis mer

«Det er trist hvordan jeg ikke kan si hvordan klubben har behandlet meg, men jeg kan offisielt si at jeg aldri mer vil spille under Jeremy Peace», skrev Berahino på Twitter.

22-åringen har ikke spilt de siste kampene som følge av Tottenhams interesse, og engelske tabloider tror nå at spissen vil streike.

- Vi må nå fikse skadene som har oppstått etter denne uheldige episoden, sier Peace ifølge WBAs egen hjemmeside.

Fikk ikke dra Stoke-spiller Jonathan Walters leverte inn en overgangssøknad tidligere denne uka i håp om å skifte klubb. Både Norwich og Leicester var på banen, men Stoke ville ikke selge uten en erstatter på plass.

Crystal Palace-spiller Mile Jedinak var hovedmålet i så måte, men klubbene ble ikke enige om de personlige betingelsene. Derfor er Walters fortsatt Stoke-spiller, noe han selv kommenterte på denne måten på Twitter:

STREIKER: Saido Berahino. Foto: NTB Scanpix
STREIKER: Saido Berahino. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Helikopteret var borte i år. Unnskyld LVG, det vil ikke skje».

Beskjeden er rettet mot Manchester United-manager Louis van Gaal etter rykter om at 31-åringen var på vei til selveste Manchester United.

Råd av pastor Spurs-fansen håpet nok at de endelig skulle klare å kvitte seg med Emmanuel Adebayor i denne vinduet. Men angriperen fra Togo har vist seg å være en bestemt herremann.

Adebayor var på treningsanlegget til Aston Villa og poserte også i klubb-drakten på diverse bilder. The Telegraph melder at Adebayor ikke bare krevde en stor bunke penger for å forlate Tottenham, men at han trakk seg fra en overgang til Birmingham-klubben fordi han trengte et tegn fra Gud.

Spurs skal ha vært så desperate at de tilbydde Adebayor å gå gratis til tross for at han har ett år igjen av kontrakten. Men etter en samtale med pastoren sin bestemte han seg for å bli i London-klubben.

Møtte aldri opp Napoli-spiller Jonathan de Guzman så ut til å være på vei tilbake til Premier League - det trodde iallfall Bournemouth. Den tidligere Swansea-spilleren skulle hentes på flyplassen av representanter for det nyopprykkede laget, men hollenderen var ikke å se, melder italienske medier.

SORRY VAN GAAL: Jonathan Walters tok det med et smil at han ikke byttet klubb. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
SORRY VAN GAAL: Jonathan Walters tok det med et smil at han ikke byttet klubb. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix Vis mer

- Han hadde ingen interesse av å gå dit, sier agenten ifølge Sky Sports.

Corriere dello Sport melder på sin side i dag at årsaken til at spilleren valgte å droppe den medisinske testen i den engelske klubben var på grunn av en skade.

Dropper sosiale medier Liverpool-spiller José Enrique har blitt fortalt at han ikke har noen framtid hos de røde. Det var derfor ventet at han skulle forlate klubben før vinduet stengte, men til tross for interesse fra WBA ble det aldri noe av. I stedet fortalte den skadeutsatte spilleren at han ville kjempe for plassen.

Det fikk folk til å hetse spanjolen i sosiale medier, og mange mente han ble værende på grunn av pengene. Hetsen førte til at backen slettet profilen sin fra Twitter og Instagram.

«Jeg trodde det var positivt å dele bilder med fansen, men jeg tror de dreper meg for det. Ok, chao Instagram og Twitter. Jeg skal fokusere på fotball nå og vise meg igjen», skrev han som et siste innlegg ifølge The Mirror.

MØTTE IKKE OPP: Jonathan de Guzman var ikke på plass da Bournemouth-representanter stilte opp på flyplassen for å møte ham. Foto: Franco Romano/NurPhoto/NTB Scanpix
MØTTE IKKE OPP: Jonathan de Guzman var ikke på plass da Bournemouth-representanter stilte opp på flyplassen for å møte ham. Foto: Franco Romano/NurPhoto/NTB Scanpix Vis mer
SLUTT PÅ Å DELE BILDER: Jose Enrique har slettet seg fra Instagram og Twitter. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/NTB Scanpix
SLUTT PÅ Å DELE BILDER: Jose Enrique har slettet seg fra Instagram og Twitter. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/NTB Scanpix Vis mer