Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs sikret seg bulgarsk storscorer

Dimitar Berbatov er klar.

(Dagbladet.no): På Arsenals store dag viser London-rival Tottenham at de ikke vil la seg knekke av at de mistet muligheten til mesterligaspill på målstreken.

I dag kjøpte nordlondonerne Dimitar Berbatov fra Bayer Leverkusen.

- Tottenham forsøker å oppnå noe spesielt, og jeg ønsker å være en del av denne suksessen, sier spissen til Sky Sports News.

125 mill. kr.

Tottenham må betale Bayer Leverkusen hele 10,9 millioner pund (125 millioner kroner) for storscoreren.

Utlegget vil garantert sikre Tottenham noen ekstra scoringer neste sesong, og kanskje kan målene også bidra til at klubben sikrer seg den etterlengtede plassen i mesterligaen.

- Fra år til år har laget blitt bedre og bedre. Når jeg kommer, håper jeg de også kan de kvalifisere seg for Champions League, sier iallfall Berbatov.

- Treneren viktig

MÅLSCORER: Bayer Leverkusens tidligere spiss Dimitar Berbatov signerte i dag for Tottenham. Foto: Alex Grimm/Reuters/Scanpix
MÅLSCORER: Bayer Leverkusens tidligere spiss Dimitar Berbatov signerte i dag for Tottenham. Foto: Alex Grimm/Reuters/Scanpix Vis mer

Manager Martin Jol skryter av sin nye spiller, og respekten er åpenbart gjensidig.

- Martin Jol er veldig flink. For meg er det viktigste hvordan treneren fungerer sammen med spillerne, forteller nyervervelsen, som knapt kan vente på å slutte seg til Tottenhams treningssamlinger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling