Spurs-sjefen: - Leicester kommer til å stille med Liverpool-drakter

Nøkkeloppgjør i tittelkampen.

- HELT NORMALT: Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino understreker at laget hans må gjøre jobben selv om klubben skal vinne sin første ligatittel siden 1961. I kveld ser han for seg at Leicester-spillerne sitter med Liverpool-drakter foran TV-en når Spurs møter nettopp Liverpool på Anfield. Foto: NTB Scanpix
- HELT NORMALT: Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino understreker at laget hans må gjøre jobben selv om klubben skal vinne sin første ligatittel siden 1961. I kveld ser han for seg at Leicester-spillerne sitter med Liverpool-drakter foran TV-en når Spurs møter nettopp Liverpool på Anfield. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sju kamper gjenstår av årets Premier League, og det ligger an til et vanvittig drama i kampen om serietittelen.

Leicester City har fem poengs forsprang på Tottenham, og ytterligere seks poeng bak - med en kamp mindre spilt - følger Arsenal.

Det som er åpenbart er at Claudio Ranieris Leicester må begynne å avgi poeng om de skal kaste bort muligheten til å vinne klubbens første ligatittel noensinne.

Tøff bortekamp Tottenham-manager Mauricio Pochettino håper det skjer i morgen, når «revene» tar imot formsterke Southampton hjemme. Argentineren bruker imidlertid energien på å gjøre sitt eget lag best mulig forberedt til bortemøtet med Liverpool i kveld.

Tottenham kan være nødt til å vinne alle sine sju gjenstående kamper om de skal sikre klubbens første ligatittel på 55 år. Det betyr at de altså må slå Jürgen Klopps lag.

Det er lettere sagt enn gjort.

Tottenham har slitt voldsomt på Anfield de siste årene. Spurs har bare vunnet én av de siste 21 Premier League-bortemøtene med Liverpool.

Riktig fokus Denne runden er den siste der Tottenham får muligheten til å spille før Leicester. I løpet av de siste seks rundene spiller Leicester før Tottenham ved fire anledninger, blant annet fordi Tottenham er blitt satt opp på tre mandagskamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer