Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs skremt bort av stiv Moutinho-pris

- Prisen som Porto ønsker, gjør det vanskelig, sier Villas-Boas.

DYR MANN: João Moutinho ser ikke ut til å bli Tottenham-spiller med det første. Prisen på portugiseren blir for høy, mener André Villas-Boas. Foto: FRANCK FIFE / AFP PHOTO / NTB Scanpix
DYR MANN: João Moutinho ser ikke ut til å bli Tottenham-spiller med det første. Prisen på portugiseren blir for høy, mener André Villas-Boas. Foto: FRANCK FIFE / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

João Moutinho er ikke lenger aktuell for Tottenham. Porto-spilleren blir for dyr for klubben.

Tottenham-manager André Villas-Boas var trener for Moutinho i Porto og ville hente ham til London.

- Prisen som Porto ønsker, gjør det vanskelig. Porto selger dyrt, men de selger et godt produkt. Jeg tror det blir vanskelig, sier Villas-Boas om en mulig overgang for Moutinho.

Han ville hente portugiseren inn som erstatter for Luka Modric. Spurs-sjefen regner med at Modric går til Real Madrid snart.

- Jeg tror vi vil ha en konklusjon i løpet av de neste ukene. Forhandlingene som strandet tidligere, er nå tilbake på rett spor og viser vår vilje til å finne en løsning, sier Villas-Boas.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media