Spurs slått ut av sent seiersmål

NAVNET SKJEMMER INGEN: Mannen med det fengende navnet Jean-Paul Kamudimba Kalala sendte Tottenham ut av ligacupen med et velrettet volleyskudd.

(Dagbladet.no): Ingen runder i engelske cuper er komplette uten en cup-bombe. I kveld gikk den av på Blundell Park, hvor hjemmelaget Grimsby Town overraskende slo ut storfavoritt Tottenham Hotspur.

Det ble en kamp med skudd like utenfor som de mest spennende innslagene helt til det gjensto to minutter av ordinær tid. Da dukket Grimsbys Jean-Paul Kamudimba Kalala (tør vi tippe at han får klengenavnet Jean-Paul Goal-tier etter dette?) opp utenfor boksen på en corner, og ballen føk forbi Paul Robinson i Spurs-målet etter en lavtflygende volley.

Få minutter senere var Robbie Keane nær ved å utlikne på overtid, men da fløyta gikk for full tid kunne hundrevis av Grimsby-fans - spente som buestrenger - strømme ut på banen og kaste seg om halsen på sine stripete helter.

Tottenham stilte uten Bernt Hulskers brille-tvilling Edgar Davids på midten, men hadde ellers et toppet lag som tydelig var innstilt på å vinne og komme langt i ligacupen. Det må derfor være et sjokk for Spurs-fansen at lille Grimsby snøt dem for videre spill i en turnering laget har hatt tradisjon for å gjøre det bra i.

Årets ligacup-joker ser dermed foreløpig ut til å bli «The Mariners» fra Grimsby, laget som for tiden topper den engelske ligaens nederste divisjon (League Two).

UTE AV LIGACUPEN: Robbie Keane klarte ikke å utlikne på overtid, dermed er Martin Jol og Tottenham ute av ligacupen etter kveldens cup-bombe.