Spurs sparker landslagsspillere

Seks må gå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Store navn står uten kontrakt når Tottenham har vårrengjøring i stallen sin, melder klubbens hjemmeside.

Darren Anderton (32), Christian Ziege (32) og Gus Poyet (36) får ikke fornyet kontraktene sine i sommer. Det samme gjelder tre reservelagsspillere: Lars Hirschfeld, Shwan Jalal og Danny Foster.

Både Ziege, Anderton og Poyet er landslagsspillere som nå kan bli arbeidsløse. Felles for dem er mange skadeavbrekk de siste årene.

En som får fortsette er kaptein Jamie Redknapp. Den tidligere Liverpool-spilleren er tilbudt ny ettårskontrakt på White Hart Lane.

- Jeg er glad for å kunne fortelle at Jamie blir hos oss neste sesong. Med tanke på dem som forlater oss, takker jeg spillerne og ønsker dem lykke til. Jeg må spesielt ønske Darren lykke til etter 12 år i klubben, sier styreformann Daniel Levy.

Fortsatt står klubben uten manager, og ifølge Evening Standard har nå Italia-sjef Giovanni Trapattoni takket nei til å overta etter EM-sluttspillet.

Årsak: Kona hans er alvorlig syk. Nå står følgenden navn igjen på Spurs' ønskeliste: Roberto Mancini, Carlo Queiroz, Mark Hughes og Peter Taylor.

SIDEN 1992:</B> Darren Anderton, t.v, får ikke fornyet kontrakten på White Hart Lane.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer