Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs-spiller dropper kamp på ordre fra presidenten

Måtte dra på fest.

ORDRE FRA HØYESTE HOLD: Honduras-stjerne Wilson Palacios har fått beskjed om å feire VM-billetten, og rekker ikke Tottenhams Premier League-kamp mot Portsmouth i helga. Foto: SCANPIX/AFP/Yuri CORTEZ
ORDRE FRA HØYESTE HOLD: Honduras-stjerne Wilson Palacios har fått beskjed om å feire VM-billetten, og rekker ikke Tottenhams Premier League-kamp mot Portsmouth i helga. Foto: SCANPIX/AFP/Yuri CORTEZ Vis mer

||| (Dagbladet.no): Spurs-spiller Wilson Palacios melder forfall til Tottenhams møte med Portsmouth i morgen, melder Daily Telegraph.

Grunn? Han har fått ordre fra presidenten.

Palacios var nemlig delaktig i å sende Honduras til VM for første gang siden 1982 denne uka, og det markeres i hjemlandet. Interimspresident Roberto Micheletti beordret alle landslagsspillerne til å delta på fest i Tegucigalpa.

Dermed rekker ikke Palacios å bli med til Portsmouth.

- Vi har ikke noe annet valg enn å dra uten Wilson. Det er ingenting han kan gjøre selv heller. Det er visst lite du kan gjøre med det når presidenten ber deg om noe, sier Tottenham-manager Harry Redknapp.

IKKE REDD: Tottenham-manager Harry Redknapp ble truet da han forlot Portsmouth til fordel for Tottenham, men ønsker ikke ekstra sikkerhetstiltak under kampen i morgen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty
IKKE REDD: Tottenham-manager Harry Redknapp ble truet da han forlot Portsmouth til fordel for Tottenham, men ønsker ikke ekstra sikkerhetstiltak under kampen i morgen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty Vis mer

President Roberto Micheletti er lederen for kuppregjeringen som styrtet sittende president Manuel Zelaya i juni, og feiringen av VM-deltakelsen ses på som en mulighet til å øke populariteten.

Morgendagens kamp på Fratton Park markerer også Harry Redknapps første retur til Portsmouth siden han takket ja til å ta over Tottenham. Redknapp har mottat trusler som ikke ligger langt fra det kuppmakerne i Honduras kan tenkes å utøve, men har likevel nektet å ha med ekstra sikkerhetsfolk til bortekampen.

- Dagen jeg forlot Portsmouth fikk jeg noen forferdelige telefoner, og såkalte supportere sa ting jeg ikke har lyst til å gjenta, sier Redknapp ifølge Daily Mail.

- Du blir kvalm når du tenker på noen medlemmer av menneskerasen. Men de ordentlige Portsmouth-supporterne er fantastiske, og selv om ingenting som kan skje vil påvirke meg, håper jeg ingen ødelegger det renomeet, sier Redknapp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling