Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs-stjernene frykter Ramos

Grønt lys for salg.

Tottenhams stjernespillere har underprestert denne sesongen, og flere frykter at den nye manageren Juande Ramos er klar til å selge unna spillere for å få plass til sine egne favoritter.

Onsdag vraket Ramos tabbekeeper Paul Robinson. Spanieren har gått lei de mange svake prestasjonene til den engelske landslagskeeperen. Robinson skal være på vei vekk fra White Hart Lane.

Jermaine Jenas scoret for Tottenham i onsdagens 1-1-kamp mot Arsenal i ligacupen, men innrømmer at spillerne lar seg påvirke av at Ramos har varslet endringer.

- Manageren har foreløpig ikke hentet inn noen av spillerne han ønsker seg, men det er åpenbart at han snart vil gjøre det. Du kan si at spillerne spiller for sin egen framtid, men dersom det gjør dem bedre er det greit for meg.

Jenas har slitt med svak form denne sesongen, men virker å være på gang igjen.

- Jeg ønsker å spille for Tottenham, og trives her. Den nye manageren har kommet inn og gjort en god jobb. Det er her jeg vil utrette ting, sier Jenas som også håper å få sjansen på det engelske landslaget igjen etter at Fabio Capello overtok for Steve McClaren.

(NTB-AFP)

VARSLER ENDRINGER: Ryktene sier at Juande Ramos vil kvitte seg med hele åtte Spurs-spillere. Foto: Scanpix/Reuters
VARSLER ENDRINGER: Ryktene sier at Juande Ramos vil kvitte seg med hele åtte Spurs-spillere. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
FØLER SEG IKKE TRYGGE: Jermaine Jenas forteller at sjefens kjøpslyst holder spillerne på tærne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media