Spurs sugen på Kuyt

Kan bli klubbens dyreste spiller. Siste nytt fra Premier League.

(Dagbladet.no:) Selv om Newcastle ifølge britiske medier ennå ikke skal ha gitt opp Fredi Kanoute, ble han i dag presentert i Sevilla-drakt i Spania.

Dermed får Spurs 50 millioner på bok, og ifølge The Independent ønsker Martin Jol seg en ny spiss i erstatning.

Og det skal være nederlandske Dirk Kuyt som står øverst på ønskelista.

Tottenham skal ifølge avisa være villig til å gi 100 millioner kroner for spissen, som har scoret 50 mål på 70 kamper for Feyenoord. Det kan likevel hende Spurs må ut med hele 130 millioner, noe som vil overstige det klubben betalte for Sergei Rebrov for fem år siden.

RICARDO CARVALHO gikk i går høyrøstet ut og sa han var misfornøyd med å ikke starte i Community Shield-kampen og serieåpningen for Chelsea. Nå slår manager José Mourinho tilbake.

- Ricardo Carvalho har tydeligvis problemer med å forstå ting, og kanskje han trenger en IQ-test. Jeg liker ikke det jeg har lest i avisene, sier den frittalende manageren ifølge Sky Sports.

Han sier at han har en stor stall og at spillerne må være forberedt på rotasjoner.

- Carvalho vet hvordan jeg jobber. Jeg tror han bare er midlertidig sint, men jeg får ta en prat med ham. Vi kan ikke ha det slik i Chelsea.

ØNSKET AV TOTTENHAM: Dirk Kuyt. Foto: EPA
ØNSKET AV TOTTENHAM: Dirk Kuyt. Foto: EPA Vis mer

Derfor kommer Carvalho trolig også til å bli bøtelagt for kommentarene.

MILAN BAROS er nok ferdig på Anfield. Liverpool Echo skriver at Liverpool har godtatt et bud fra Lyon på 100 millioner kroner.

Likevel: Spilleren sier at han ikke ønsker å bli gjenforent med tidligere LFC-manager Gerard Houllier.

Aston Villa har lenge ønsket seg spilleren og Baros har også snakket varmt om klubben. Det er foreløpig ukjent om Villa kommer til å høyne budet sitt fra 76 millioner kroner.

Samtidig opplyser Villa at de ikke har noen planer om å la Nolberto Solano gå den andre veien.

- Jeg liker Liverpools smak men Nobby er en viktig spiller for oss og skal ingen steder, sier manager David O\'Leary til klubbens hjemmeside.


STELIOS GIANNAKOPOULOS
er ønsket av Manchester City. Stuart Pearce har lagt snaue 12 millioner kroner på bordet, men det har blitt blankt avslått av Bolton - som sier grekeren er verdt 45 millioner.

- Vi har kommet med et tilbud, og hvis Bolton aksepterer det er det bra. Hvis ikke vil de kanskje gjøre det seinere, sier Pearce.

Manchester Online skriver at City foreløpig ikke har noen planer om å tilby mer penger.

JIRI JAROSIK sier han kan tenke seg å bli leid ut fra Chelsea til Birmingham. Han legger derimot til at alt er opp til José Mourinho.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå, og vil prate med manageren først. Jeg vil foretrekke en utlånsavtale, og håper ikke Chelsea vil selge meg, sier han ifølge PA.

CLINTON MORRISON er på vei bort fra Birmingham. Klubben har ifølge BBC godtatt et bud fra Norwich på drøye 23 millioner kroner.

- Han hadde ett år igjen av kontrakten og hvis ikke vi hadde solgt ham nå kunne vi mistet ham gratis neste sommer, sier manager Steve Bruce.

Morrison har slitt med å få spilletid, og flere andre klubber - deriblant Sunderland og Southampton - var også interessert i angrepsspilleren.

MALKY MACKAY er ferdig i West Ham. Forsvarsspilleren går gratis fra klubben etter at han havnet i bakleksa på grunn av kjøpene av Danny Gabbidon og James Collins.

- Det er trist å forlate West Ham, som er en fantastisk klubb, sier han til klubbens hjemmeside.

ØNSKET AV VILLA OG LYON: Milan Baros.
ØNSKET AV CITY: Stelios Giannakopoulos.
FÅR KJEFT: Ricardo Carvalho.