SNUDDE KAMPEN: Wigan lå under etter en forsvarstabbe i kampens åpningsminutter. De snudde så kampen til 2-1, før Tottenham berget uavgjort i siste minutt av ordinær spilletid. Foto: AP/Jon Super
SNUDDE KAMPEN: Wigan lå under etter en forsvarstabbe i kampens åpningsminutter. De snudde så kampen til 2-1, før Tottenham berget uavgjort i siste minutt av ordinær spilletid. Foto: AP/Jon SuperVis mer

Spurs tapte poeng i kampen om topp fire-plassering

Klarte bare uavgjort mot Wigan.

• Wigan - Tottenham 2-2 (1-1)

(Dagbladet): Tottenham tapte i ettermiddag to viktige poeng i kampen om en topp fire-plassering i Premier League, som sikrer mesterligaspill neste sesong.

Spurs gikk riktignok opp i ledelsen først, etter begredelig forsvarsspill av Wigan, der keeper Joel sentrer med forsvarerne. Spurs-esset Gareth Bale presser, og snapper en ball som han med et karatespark får satt i mål.

Sekunder etterpå utliknet vertene ved Emmerson Boyce. Han rager høyest på et hjørnespark.

I ettertid måtte Totteham, som har kjempet i toppen av tabellen hele sesongen, i perioder se seg utspilt av Wigan. 2-1-målet kom etter et vakkert skudd av McManaman fra 16 meter.

I 89. minutt kom redningen for Tottenham ved et selvmål av nettopp Boyce, som satte Wigans første mål. Tottenham fikk frispark fra skrått hold, som ble løftet inn i 16-meteren, forbi Bale, og havner på foten til Boyce.

Spurs var utrolig nære å ta seieren hjem i siste overtidsminutt. Bale-frispark i god posisjon, som keeper redder, men gir retur. Der er Defoe, men han klarer heller ikke å sette ballen i mål.

Chelsea og Arsenal, som også er med i kampen om tredje- og fjerdeplassen, spiller i morgen. Chelsea og Tottenham står akkurat nå likt, mens Chelsea leder på målforskjell. Arsenal er poenget foran.

KLARTE IKKE Å AVGJØRE: Gareth Bale fikk frispark i strålende posisjon i siste overtidsminutt. Godt tatt, men rett på keeper. Foto: REUTERS/Phil Noble
KLARTE IKKE Å AVGJØRE: Gareth Bale fikk frispark i strålende posisjon i siste overtidsminutt. Godt tatt, men rett på keeper. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer