Spurs vant nok en gang i sluttminuttene

West Ham kom tilbake to ganger, men Anthony Gardner scoret to minutter før slutt og Tottenham klatret til andreplass på tabellen.

Med seieren rykket Tottenham opp til andreplass på tabellen.

Simon Davies sendte hjemmelaget i føringen etter 62 minutter. Ledelsen beholdt de i fire minutter, til Frederic Kanoute utlignet på et innlegg fra Paolo Di Canio.

Ian Pearce fikk rødt kort i det 71. minutt, og laget samtidig straffespark. Teddy Sheringham var kald fra krittmerket, og sendte Spurs i føringen. Men West Ham utlignet nok en gang. Etter 77 minutter sørget Trevor Sinclair for balanse i regnskapet.

Bursdagsscoring

Alle trodde det gikk mot poengdeling da forsvarer Anthony Gardner dukket opp minuttet før full tid og ga Tottenham heng på Arsenal i tabelltoppen.

- Dette var en fin bursdagspressang, sa Gardner, som fyller år på torsdag.

Manager Glenn Hoddle var godt fornøyd med tre poeng.

- Vi manglet noe i førsteomgang, men kom tilbake etter pause. Vi spilte ingen stor kamp, men er fornøyd med at vi fikk med oss poengene.

Forsvarssfeil

West Ham-sjef Glenn Roeder var missfornøyd med forsvaret.

- Før vi luker bort forsvarsfeilene, vil det alltid være tøft for oss, sa han etter 3-2-kampen.

Tidligere i dag rotet Blackburn bort to poeng borte mot Manchester City. Thomson og Cole ga Blackburn en 2-0-ledelse, men scoringer av Anelka og Goater gjorde at lagene delte poengene på Main Road. Henning Berg spilte hele kampen for Blackburn. Bergs klubb ligger nå på 13. plass på tabellen.

Danny Tiato ble utvist etter en svært stygg takling på David Thompson. Manchester City-manager Kevin Keegen sier taklingen var "forkastelig", og at han vil gi Tiatto maksimal bot (to ukelønner).

- Taklingen var helt idiotisk. Slik oppførsel finner jeg meg ikke i, sa Keegan.

Forsvarssfeil

- Bortsett fra to, tre individuelle prestasjoner, var vi ikke gode nok som lag i dag. Derfor synes jeg det viser mye om viljen i laget når vi likevel kommer tilbake fra 0-2, sa Keegan.

Blackburn-manager Graeme Souness var ingen glad mann etter poengtapet.

- Det er ikke så mye å smile av etter at vi tapte to poeng. Som regel gir spillerne mine 110 prosent, i dag var det noen som ikke gjorde det, sa Souness.