Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs videre i FA-cupen etter vill snuoperasjon

Southampton for sterke for Jonathan Parr og Ipswich.

SNUOPERASJON: Spurs lå under med to mål mot Burnely, men snudde kampen og gikk vider ei FA-cupen. Tottenhams Vlad Chiriches jubler etter sin scoring. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
SNUOPERASJON: Spurs lå under med to mål mot Burnely, men snudde kampen og gikk vider ei FA-cupen. Tottenhams Vlad Chiriches jubler etter sin scoring. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer

Tottenham - Burnley 4-2 (2-2)

Ipswich - Southampton 0-1 (0-1)

(Dagbladet): Burnley fikk en drømmestart på White Hart Lane i omkampen i FA-cupen med to scoringer før det hadde gått sju minutter. Marvin Sordell og Ross Wallace bokførte scoringene. Det siste målet var av det heldige slaget, da ballen gikk via Spurs-spiss Roberto Soldado før den gikk i mål.

Soldado fikk rettet opp litt av feilen da han flikket ballen videre til Paulinho bare to minutter seinere. Brasilianeren tok ned ballen på brystet, før han hamret den i mål på halv volley.

Like før hvilen var lagene like langt i London da Etienne Capoue banket ballen i mål fra distanse. Og like etter pause var snuoperasjonen et faktum.

Snuoperasjon Vlad Chiriches hadde små problemer med å stange ballen i mål da Burnley-keeper Tom Heaton. Og like etterpå var det backen Danny Rose sin tur til å komme på scoringsliten da han hamret ballen i nettet.

Roberto Soldado fikk bokført nok en målgivende på Tottenhams tredje scoring på sju minutter.

Tottenham stilte uten kometen Harry Kane fra start, og det var nok en lettet Tottenham-manager Mauricio Pochettino som fikk se spillerne gjøre jobben uten juvelen på banen.

Tottenham møter Leicester i fjerde runde.

Ipswich - Southamtpon Ipswich så ut til å få en pangstart da Stephen Hunt kom alene med keeper Fraser Forster, og overlistet sisteskansen, men scoringen ble annullert for en hårfin offside.

I stedet var det Premier League-laget Southampton som tok ledelsen ved Shane Long. Spissen fikk ballen på kloss hold, og satte ballen i nettmaskene med en fin avslutning. Det ble også kampens eneste scoring.

Jonathan Parr startet kampen for et Ipswich-lag som sleit med sykdom i forkant av oppgjøret. Cole Skuse, Teddy Bishop og Jay Tabb mistet alle FA-cup-kampen på grunn av virus.

Verre stilt er det med Southampton som nylig mistet Toby Alderweireld og Morgan Schneiderlin med skadeproblemer. I kveldens kamp pådro også Victor Wanyama seg en skade.

Southampton møter Crystal Palace i fjerde runde.

VIDERE: Southampton slo Ipswich 1-0 på bortebane. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
VIDERE: Southampton slo Ipswich 1-0 på bortebane. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media