Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs vil bli en av de fire store

Redknapp satser mot Champions League.

VANT ASIA-TURNERING: Robbie Keane og Tottenham vant Asia Cup i Kina sist uke. Nå satser klubben stort i Premier League. Foto: REUTERS/Jason Lee
VANT ASIA-TURNERING: Robbie Keane og Tottenham vant Asia Cup i Kina sist uke. Nå satser klubben stort i Premier League. Foto: REUTERS/Jason Lee Vis mer

Harry Redknapp mener hans Tottenham kan være med å kjempe blant de fire beste lagene i den engelske eliteserien kommende sesong.

Men han sier også at serien blir tøffere enn noensinne, særlig for de lagene som vil være med og kjempe i toppen, og han legger ikke skjul på at Manchester City seier opp til å bli en trussel og et veldig sterkt lag.

De fire siste sesongene har Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal hadde ene rett på de fire topplassene i eliteserien. Det har vært viktig for disse lagene, for det har også gjort at de får spille i den lukrative mesterligaen.

Nå sier Redknapp at han er overbevist om at Manchester City er i stand til å ta opp kampen mot de fire store, og han sier at med et par forsterkninger, så kan også Tottenham spille seg opp i denne klassen.

- Troppen min er bra og har kvaliteter som gjør at jeg har tro på å være med i toppkampen i serien, sier Redknapp.

- Vi skal i alle fall gjøre et ærlig forsøk med å ta opp kampen mot de fire store. Det blir ikke lett, for Manchester City er også på vei opp sammen med de fire som har ligget på toppen de siste årene. Dersom ikke City tar en av topplassene, mener jeg det kommer til å bli litt av et sjokk, sier Redknapp.

(NTB-AFP)

FRYKTER CITY: Harry Redknapp tror det blir tett i toppen i Premier League kommende sesong. Foto: AFP/Glyn Kirk
FRYKTER CITY: Harry Redknapp tror det blir tett i toppen i Premier League kommende sesong. Foto: AFP/Glyn Kirk Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling