- Spurs vil ha Young-Pyo

Og Tiago på vei til Lyon. Siste nytt fra Premier League.

(Dagbladet.no:) Lee Young-Pyo er ønsket av Tottenham. Manager Martin Jol ønsker å komplettere venstresida på midtbanen med PSV-spilleren fra Sør-Korea, skriver The Guardian.

Young-Pyo har ennå ikke skrevet under på en ny kontrakt med klubben, og PSV ønsker rundt 60 millioner kroner. Han kan derimot bli enda billigere, siden han tross alt bare har ett år igjen av den nåværende kontrakten.

Bolton skal også være interessert i spilleren, men Jol har gode kort på hånda siden laget nå topper Premier League og han har også penger etter Fredi Kanoute-salget.

Samtidig har Tottenham lagt inn flere bud på Dirk Kuyt, men Feyenoord tviholder fortsatt på spissen.

TIAGO kan være på vei til Lyon. Spilleren og hans agent skal allerede være i Frankrike, hvor de ser på forholdene. Tiago skal også gjennomgå en medisinsk test.

Chelsea skal ha blitt enige med Lyon om en overgangssum på 80 millioner kroner, skriver Sky Sports.

Portugiseren spilte mye i fjor, men ønsker mer spilletid enn det han i år er forespeilet i Chelsea.

FREDRIK LJUNGBERG er ikke så alvorlig skadd som man først fryktet. De første røntgenundersøkelsene etter Chelsea-kampen ga ingen svar, men nå er det klart at svensken bare er forslått.

NY SPURS-STJERNE: Koreanske Lee Young-Pyo kan være på vei til White Hart Lane. Foto: REUTERS
NY SPURS-STJERNE: Koreanske Lee Young-Pyo kan være på vei til White Hart Lane. Foto: REUTERS Vis mer

- Men han har en blodansamling på størrelse med en golfball, sier en Arsenal-kilde til Expressen.

Han kommer ikke til å spille mot Fulham i morgen, men kan være klar allerede til helga.

ALBERTO LUQUE kobles stadig til Newcastle. Klubben har tilbudt Deportivo La Coruna nesten 90 millioner kroner pluss Hugo Viana for den 27 år gamle spissen, som skal ha blitt enig med Newcastle om de personlige betingelsene. Den spanske klubben skal ifølge BBC ha takket nei til dette.

Deportivo ønsker imidlertid ytterligere 30 millioner, men skjønner nok at han er på vei bort. Luque er nemlig trukket fra Deportivos kamp i Intertoto-cupen i kveld.

GABRIEL FERNANDEZ ARENAS ser ut til å bli i Atletico Madrid. I hvert fall foreløpig. Aston Villa har ifølge Sky Sports lagt nærmere 50 millioner kroner på bordet, men Atletico takket nei.

Den unge midtbanespilleren som bare kalles Gabi, har spilt mye i treningskampene i sommer, etter at han forrige sesong var utlånt til Getafe.

CLINTON MORRISON var på vei til Norwich, som fikk et bud på 20 millioner kroner godtatt av Birmingham. Nå har Southampton kommet med et liknende bud.

- Styreformannen jobber med saken og jeg håper vi får ham. Jeg føler at vi trenger en ny spiss og en kantspiller som kan holde på ballen og slå gode innlegg, sier Soton-manager Harry Redknapp til klubbens hjemmeside.

CARLTON COLE kan være på vei til Portsmouth, hvis manager Alain Perrin får midler til kjøp. Klubben har hentet inn åtte spillere denne sesongen, men er fortsatt på jakt etter forsterkninger.

- Det er ikke mine penger, men jeg mener vi trenger to nye spillere, sier han ifølge PA.

CHRISTIAN BASSILA har skrevet under for Sunderland. Dette er den 11 spilleren klubben har kjøpt denne sommeren, og han har skrevet under en toårskontrakt.

PÅ VEI TIL LYON: Tiago Mendes.
ØNSKET AV NEWCASTLE: Deportivos Alberto Luque.