<strong>USANNE RYKTER:</strong> Etter sterke rykter om at manageren til Tottenham skulle ha slått en spiller, avkreftet Aaron Lennon ryktene. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
USANNE RYKTER: Etter sterke rykter om at manageren til Tottenham skulle ha slått en spiller, avkreftet Aaron Lennon ryktene. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer

Spurs-ving benekter slåssing med trener

- Det er sykt hvor mektig Twitter er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Om ikke det er krise i Tottenham-leiren etter gårsdagens 0-4-tap for Liverpool, så er det iallfall dårlig stemning blant fansen etter nok et svakt resultat mot et av topplagene i Premier League.

Etter kampen begynte det å svirre rykter om at det hadde vært håndgemeng mellom Spurs-manager Tim Sherwood og en av spillerne. Ryktene ville ha det til at manageren hadde slått en spiller, og at han var i ferd med å få sparken.

Noen mente at spilleren det dreide seg om var Danny Rose, andre mente det var Michael Dawson som hadde fått smake knyttneven til Sherwood.

Avkrefter ryktene Tottenham-ving Aaron Lennon så seg nødt til å avkrefte ryktene på Twitter etter at de spredte seg raskt i sosiale medier.

«Det var ikke godt nok i dag og vi sviktet alle, men ryktene om at sjefen slo noen er bare tull, det er sykt hvor mektig Twitter er», skrev Lennon på mikrobloggtjenesten.

Det samme gjorde Spurs-spiss Roberto Soldado som skrev følgende på sin Instagram-profil:

«Svak kamp i dag og våre muligheter for å komme til Champions League ble mindre. Det er tid nå, mer enn noengang, å kjempe sammen. Ryktene stemmer ikke i det hele tatt, og alt som har blitt sagt er usant».

Håpet svinner Tottenham er foreløpig nummer seks i Premier League, og har åtte poeng opp til den viktige fjerdeplassen som gir mulighet til Champions League-spill.

Den plassen har Arsenal i øyeblikket, og fire poeng bak lurer Everton som har én kamp mindre spilt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer