USANNE RYKTER: Etter sterke rykter om at manageren til Tottenham skulle ha slått en spiller, avkreftet Aaron Lennon ryktene. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
USANNE RYKTER: Etter sterke rykter om at manageren til Tottenham skulle ha slått en spiller, avkreftet Aaron Lennon ryktene. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB ScanpixVis mer

Spurs-ving benekter slåssing med trener

- Det er sykt hvor mektig Twitter er.

(Dagbladet): Om ikke det er krise i Tottenham-leiren etter gårsdagens 0-4-tap for Liverpool, så er det iallfall dårlig stemning blant fansen etter nok et svakt resultat mot et av topplagene i Premier League.

Etter kampen begynte det å svirre rykter om at det hadde vært håndgemeng mellom Spurs-manager Tim Sherwood og en av spillerne. Ryktene ville ha det til at manageren hadde slått en spiller, og at han var i ferd med å få sparken.

Noen mente at spilleren det dreide seg om var Danny Rose, andre mente det var Michael Dawson som hadde fått smake knyttneven til Sherwood.

Avkrefter ryktene Tottenham-ving Aaron Lennon så seg nødt til å avkrefte ryktene på Twitter etter at de spredte seg raskt i sosiale medier.

«Det var ikke godt nok i dag og vi sviktet alle, men ryktene om at sjefen slo noen er bare tull, det er sykt hvor mektig Twitter er», skrev Lennon på mikrobloggtjenesten.

Det samme gjorde Spurs-spiss Roberto Soldado som skrev følgende på sin Instagram-profil:

«Svak kamp i dag og våre muligheter for å komme til Champions League ble mindre. Det er tid nå, mer enn noengang, å kjempe sammen. Ryktene stemmer ikke i det hele tatt, og alt som har blitt sagt er usant».

Håpet svinner Tottenham er foreløpig nummer seks i Premier League, og har åtte poeng opp til den viktige fjerdeplassen som gir mulighet til Champions League-spill.

Den plassen har Arsenal i øyeblikket, og fire poeng bak lurer Everton som har én kamp mindre spilt.