Spurtkongen

To strålende skidager i Falun til tross. Thomas Alsgaard er fortsatt usikker på om han fortsetter karrieren neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vunnet jaktstarten lørdag, knuste han igjen konkurrentene i spurten på sisteetappen da Norge vant stafetten i Svenska Skidspelen i går. Det lukter rett og slett svidd av skigåinga til Alsgaard om dagen.

- Det har gått mye bedre, og jeg har følt meg pigg nå i det siste, men jeg vil fortsatt vente og se før jeg avgjør om jeg fortsetter. Det eneste jeg jeg har bestemt meg for, er at jeg går ferdig denne sesongen. Så tar jeg en avgjørelse om framtida etter det, sier Alsgaard til Dagbladet.

Mye slit

Det er ikke sånn at Alsgaard ikke gleder seg stort over framgangen han har hatt i etterkant av OL. Tvert imot. Men resultatene i seg sjøl har lite å si om hvordan han vurderer sin egen skiframtid.

- Hvis jeg skal fortsette, må kroppen fungere hundre prosent, og gjør den det, så kommer de gode resultatene som en konsekvens av det. Men hvis det blir sånn som det var før OL, så vet jeg ikke om jeg jeg vil greie å holde oppe lysten og motivasjonen.

- Det skal fryktelig mye slit og hardt arbeid til for å orke å komme seg gjennom den harde treninga på sommeren og høsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer