Spyd-Fagernes skadet ryggen

SEVILLA (Dagbladet :på nettet): Pål Arne Fagernes (25) skadet seg i ryggen da han smelte avgårde sitt gode andrekast på 86,24 i dag. Dermed røyk VM-medaljen.

25-åringen kom til VM med håp om personlig rekord og medalje. Han klarte det første med 24 centimeter i andrekastet. Men da kom også smertene i venstre del av ryggen.

- Det er kjipt at det hendte. Jeg er i veldig god form og følte at jeg hadde kunnet kaste lenger, forteller Asker-gutten til Dagbladet :på nettet.

- Til helvete

Fagernes har hatt problemer med strekk i venstre del av ryggen gjennom hele sesongen, men har vært skadefri den siste tida.

- Jeg kjente litt murring før konkurransen i dag, men regnet med at alt kom til å gå greit. Så gikk ryggen til helvete, forklarer Fagernes. Etter konkurransen i dag hadde han veldig vondt i ryggen. Klok av skade tror han imidlertid at han er fin igjen etter en uke.

Men før det skal Asker-gutten ha seg en fest. Han satte tross alt personlig rekord i VM.

Finnen Aki Parviainen vant spydfinalen med 89.52. Deretter sneik greske Kostas Gatsioudis (89.18) og den tsjekkiske veteranen Jan Zelezny (87.67) seg inn foran norske Fagernes.

<B>NORSK REKORD:</B> Pål Arne Fargernes satt norsk rekord og endte på fjerdeplass i VM.