Spydde og sydde

I flere minutter spilte Sogndal med åtte mann mot serielederen. Var ikke gutta ute og spydde, så var de ute og sydde. Sogndal var sykt gode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Den største prestasjonen dette laget har gjort i min tid her, sier SIL-trener Jan Halvor Halvorsen.

Den mest travle på Fosshaugane i går kveld var hjemmelagets fysioterapeut Birte Barsnes.

-  Heldigvis er det lenge mellom hver gang vi opplever et mannefall som dette, sukker hun.  Og ramser opp: Børre Steenslid spydde like før kampen. Spilte med magesjau til han måtte gå av og på do. Hos Rune Bolseth kom det begge veier både før og under kampen. Han måtte gå av like etter 2-1. Kjetil Holvik ble båret av banen med en stygg kneskade. Innbytter Marco Reda var på banen i ti minutter, før han måtte i garderoben og sy tre sting i leppa etter et ublidt møte med Kovacs albue. Kom inne igjen i sluttminuttene. 

KAMPFAKTA

Tippeligaen Sogndal - Tromsø 2- 1 (1- 1).Mål: 0- 1 Karim Essediri (3), 1- 1 Børre Steenslid (45), 2- 1 Håvard Flo (56). Dommer: Kim Rune Borgersen, Drafn. Gult kort: Alexander Ødegaard, Sogndal, Roar Christensen, Peter Kovacs, Tromsø. Tilskuere: 3052.

Keeper Terje Skjeldestad strakk musklaturen i skulderen midtvegs i første omgang og fullførte med en ubrukelig arm. I tillegg måtte Robbie Russell ha behandling til helt oppunder kampstart og nyopererte Raoul Kouakou ble kastet inn som kriseløsing da Halvorsen ikke hadde flere stoppere igjen. I flere hektiske mintters spilte Sogndal med 8 mann, men det klarte ikke serielederen å utnytte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer