Spydig Van Gaal raste: - Du har også kritisert Rooney, tjukken!

Gikk hardt ut mot journalistene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wayne Rooney har hatt sin svakeste sesong hittil i seniorkarrieren og fått svært mye kritikk. I går slo imidlertid Manchester United-legenden tilbake med to scoringer og én målgivende pasning.

Louis van Gaal var svært glad over at hans kaptein viste gammel storhet og så ut til å bli den store helten borte mot Newcastle. Men på overtid utlignet vertene til 3-3 og seieren glapp for Manchester United.

Derfor var nederlenderen i dårlig humør på pressekonferansen etter kampen. Det gikk utover journalistene.

Slaktet journalistene - Vi prater ikke mer om Rooney nå. Du har kritisert ham, ikke jeg, sa van Gaal på pressekonferansen, før han rettet blikket og fingeren mot en annen journalist.

- Det har du også. Du har også kritisert Rooney, tjukken, sa nederlenderen syrlig.

Han rev seg i håret og viste intens frustrasjon da Jesse Lingard og Marouane Fellaini misbrukte to gigantsjanser før Newcastle utlignet.

- Vi kastet bort seieren. Vi kan bare skylde på oss selv siden Lingard og Fellaini hadde enorme sjanser. Jeg er veldig skuffet, sier van Gaal til Daily Mail.

Ville ha straffe Manchester United-manageren var særdeles skuffet etter kampen og mente Newcastle fikk en feilaktig straffe.

- Vi rotet dette vekk og burde avgjort. Dommeren gir bort en straffe. Jeg mener det er en duell, og han burde se at Mitrovic tar tak i hodet til Smalling. Det er umulig å se hvem som er verst. Det er ikke dommeren som ødelegger, men det klarer vi fint på egenhånd, sier van Gaal.

Også Rooney følte seg snytt for alle poengene.

- Dette var skuffende og det føles som et tap. Vi ledet og skulle tatt seieren. Det er alltid vanskelig å komme hit, men dette burde vi vunnet, sier Rooney.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer