LAVMÅL: Stoke-spiller Jonathan Walters (innfelt) kaller spytting på fotballbanen som det laveste av lavmål. Foto: Reuters / NTB Scanpix
LAVMÅL: Stoke-spiller Jonathan Walters (innfelt) kaller spytting på fotballbanen som det laveste av lavmål. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

- Spytter du på meg må du spise kveldsmat med sugerør

Klar tale fra Stoke-spiller.

(Dagbladet): Manchester Uniteds Jonny Evans og Newcastle-spiss Papiss Cissé spyttet mot hverandre under en ligakamp mellom klubbene denne uka.

Cissé ble suspendert i hele sju kamper etter hendelsen (han var allerede suspendert én kamp fra før). Spissen aksepterte tiltalen fra FA.

Johnny Evans mener på sin side at han ikke gjorde noe galt. Han risikerer også seks kampers utestengelse for episoden.

Ikke med vilje Manchester United-manager Louis van Gaal mener at Evans ikke spyttet med hensikt, men at forsvarsspilleren gjorde det uten å tenke seg om.

- Det er naturlig for et menneske å spytte, det var ikke hans hensikt. Jeg kan ikke forestille meg at Evans ville gjøre noe slik, noe han også har sagt. Jeg tror ham, sier van Gaal ifølge engelske The Telegraph.

Advarer Stoke-spiller Jonathan Walters har kastet seg inn i debatten. Og de som vurderer å gjøre noe liknende mot ham i fremtiden, blir herved advart.

- Som spiller tar du alt; spark og klyping som er ment for å hisse deg opp. Men spytting er det laveste av lavmål, sier Walters ifølge talkSPORT.

- Hvis noen hadde spyttet meg i ansiktet eller mot meg tror jeg han ville spist kveldsmat gjennom et sugerør den kvelden, sier Walters.

Det spørs om ikke folk tenker seg om to ganger etter en slik uttalelse.