Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spyttet på Birmingham-fansen

El-Hadji Diouf - igjen.

(Dagbladet.no): Noen klarer ikke å holde munnen lukket. Birmingham-fans hevder at El-Hadji Diouf, Bolton-spiss innleid fra Liverpool, slengte av gårde ei ny spyttklyse i går kveld.

Det skal ha skjedd da Senegal-spissen sendte Bolton i føringen i 1-2-kampen, og feiret tett på hjemmefansen.

- Vår vakt rapporterte om hendelsen til Uriah Rennie (dommer) ved halvtid, men han sa dette var et klubbspørsmål. Han sa det var opp til oss om vi tar det videre, og slik det ser ut nå gjør vi ikke det, sier en Birmingham-talsmann.

Diouf har nettopp sonet tre kampers suspensjon for spytting på Portsmouths Arjan De Zeeuw. Og han ble utestengt i Liverpool for spyttklyser mot Celtic-fans for to år siden.

- Jeg vil ikke snakke, jeg snakker bare fransk, var Dioufs eneste kommentarer etter kampslutt.

Bolton-manager Sam Allardyce kalte spørsmål om spyttingen «idiotiske» i går kveld, og ville bare rose Diouf for innsatsen som enslig spiss i seieren.

- Han vil bli herset med i hver eneste kamp fra nå, og det eneste svaret han kan gi er å spille som mot Birmingham, sier Allardyce.

Diouf risikerer likevel straff dersom det engelske fotballforbundet studerer TV-bilder, og avdekker at spytting fant sted.

SCORET FØRST:</B> El Hadji Diouf anklaget for spytting på motstanderfans, nok en gang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media