SPYTTESTRAFF: Wigans Antolin Alcaraz utestenges i tre kamper for spytting. Her i duell med Chelseas Fernando Torres i en annen sammenheng.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTEN
SPYTTESTRAFF: Wigans Antolin Alcaraz utestenges i tre kamper for spytting. Her i duell med Chelseas Fernando Torres i en annen sammenheng.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTENVis mer

Spyttingen koster Alcaraz tre kamper

Innrømmet å ha sendt en klyse etter Richard Stearman.

Wigan-kaptein Antolin Alcaraz er utestengt i tre kamper etter at han tirsdag innrømmet å ha spyttet etter en motspiller.

Episoden skjedde i kampen mellom Wigan og Wolverhampton søndag. Dommeren så ikke episoden, men den ble fanget opp av TV-kameraene. Bildene viste klart og tydelig at den 19 år gamle paraguayanske forsvareren spytte etter Wolves' Richard Stearman.

Alcaraz måtte forklare seg for Englands fotballforbund (FA), og dommen falt like etter at han hadde avgitt forklaring og innrømmet episoden.

Wigan ligger på bunnplassen i den engelske eliteserien etter åtte strake tap, og tapet av Alcaraz i kampene mot Blackburn, Sunderland og Arsenal forsterker krisen ytterligere.

(NTB)