Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sörenstam imponerte

Til tross for negative utsagn før PGA-touren begynte har Annika Sörenstams spill overbevist hennes mannlige kolleger.

Mange var skeptiske da verdens beste kvinnelige golfspiller Annika Sörenstam fikk wild-card til herrenes PGA-tour i Fort Worth i Texas. Vijay Singh var mer enn forbannet, og mente hun burde holde seg borte. Også vår egen Suzann Pettersen fryktet at en dårlig Sörenstam kunne ødelegge for kvinnegolfens anseelse.

Men Sörenstam klinte til på første runde i går og endte på ett slag over par.

Mer skulle ikke til før herrene ble rause i sine uttalelser.

- Hun gjør sannsynligvis tingene bedre enn det jeg gjør. Hun slår et rettere utslag, putter sannsynligvis bedre, gjør det sannsynligvis bedre i alle deler av spillet enn det jeg gjør. Den eneste fordelen jeg har er lengde, sier den foreløpige lederen Patrick Sheehan til tourens offisielle nettsted.

- Jeg fikk gåsehud av å se henne der ute. Tilskuermengden var enorm. Selvfølgelig heiet de på Annika, og det var veldig bra å se, sa Aaron Barber. Han ble slått med ett slag av Sörenstam.

Og i kveld går svensken ut igjen. Denne runden må hun sannsynligvis spille enda bedre om hun skal kvalifisere seg for de siste rundene av touren. De 69 beste får være med videre, og etter den første gode dagen ligger Sörenstam på delt 73. plass.

ENORME TILSKUERMENGDER: Tusenvis av skuelystne fulgte Annika Sörenstam på den første runden hennes i Fort Worth. I kveld legger hun ut igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media