Sörenstam prøver seg hos gutta

Og Tiger Woods gleder seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Golfstjernen Tiger Woods gleder seg til å måle krefter med sitt kvinnelige motstykke Annika Sörenstam. Den svenske golfdronningen har takket ja til å spille i en herreturnering i mai.

- Jeg synes det er flott at hun skal spille, sier Woods.

Men amerikaneren er ikke bare positiv til at Sörenstam slippes til blant gutta. Han frykter et dårlig resultat for den svenske jenta kan føre til en negativ effekt for kvinnegolfen.

- Det vil kun være bra for kvinnegolf dersom hun spiller godt. Spiller hun dårlig, vil det få negative konsekvenser, sier Woods.

Hans mannlige kolleger på PGA-touren tar imot Sörenstam med relativt åpne armer. De fleste er sikre på at hun vil gjøre en god figur, men tror ikke at det vil bli noen trend med kvinner på herretouren.

- Hun vil klare cuten. Hun er en av de beste til å slå og en meget god putter, sier Phil Mickelson, som tipper Sörenstam vil ende på rundt 20. plass.

Sörenstam vant utrolige 13 turneringer på kvinnenes PGA-tour forrige sesong og ytret ønske om å prøve seg blant gutta dersom den riktige invitasjonen kom. Det fikk fart på PGA-arrangørene. Onsdag valgte Sörenstam å takke ja til å spille i Fort Worth, Texas 22.-25. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer