UFLAKS : Celtics Charlie Mulgrew  misbrukte et straffespark for Celtic tidlig i annen omgang, og deretter forårsaket han et straffespark St.Mirren satte inn. Foto: NTB Scanpix
UFLAKS : Celtics Charlie Mulgrew misbrukte et straffespark for Celtic tidlig i annen omgang, og deretter forårsaket han et straffespark St.Mirren satte inn. Foto: NTB ScanpixVis mer

St. Mirren stoppet Celtics trippeldrøm

Klar for ligacup-finale etter 3-2-seier.

St. Mirren gjorde slutt på Celtics drøm om skotsk trippeltriumf med 3-2-seier i ligacupens semifinale søndag.

Dermed er det Paisley-laget som får møte Hearts i finalen på Hampden Park 17. mars. Et Celtic-lag uten Thomas Rogne på banen eller benken måtte se en av sesongens tittelsjanser forsvinne.

Den innleide portugiseren Esmael Goncalves brukte bare åtte minutter på å score i debuten, men Gary Hooper utlignet for Celtic rett før pause.

Charlie Mulgrew misbrukte et straffespark for Celtic tidlig i annen omgang, og deretter forårsaket han et straffespark som Paul McGowan sendte i mål til ny ledelse for St. Mirren. Tidligere Rangers-spiss Steven Thompson økte til 3-1 med et flott volleyskudd.

Mulgrew reduserte med kampens siste spark fire minutter på overtid, men da var håpet ute for Celtic.

Neil Lennon hadde håpet å føre Celtic til rent bord i skotske turneringer for første gang på 12 år, men det gikk ikke. (NTB)