Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

St Pauli nærmer seg nedrykk fra Bundesliga

Fortsetter å tape.

TRENGER ET MIRAKEL: St Pauli og Florian Bruns (t.v.) er på vei mot nedrykk. Her i duell med  Werder Bremens Wesley Foto: Fabian Bimmer, Reuters
TRENGER ET MIRAKEL: St Pauli og Florian Bruns (t.v.) er på vei mot nedrykk. Her i duell med Werder Bremens Wesley Foto: Fabian Bimmer, Reuters Vis mer

Bare et mirakel kan redde St Pauli fra nedrykk fra tysk Bundesliga. Fredag gikk de på et nytt tap borte for Kaiserslautern.

Christian Tiffert og Mathias Abel scoret målene i 2-0 seieren som gjør at Hamburg-laget trolig må ta turen ned i 2. Bundesliga etter sommeren. Med to kamper igjen å spille har St Pauli seks poeng opp til Köln og Wolfsburg på trygg plass.

Wolfsburg tok for første gang på to måneder steget over nedrykksstreken fredag. Sascha Riether ble helten da han ble matchvinner i 1-0-seiren borte mot Werder Bremen.

Også for Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach ser det mørkt ut. De har like mange poeng som St Pauli, men en kamp mindre spilt. Lørdag er det klart for norsk duell når Nordtveit & co. tar turen til Mohammed Abdellaoues Hannover.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media