Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Stabæk ble aldri undervurdert

Solskjær etter Tippeligaens nest raskeste baklengs.

MOLDE (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær hevder det ikke var undervurdering som lå bak at tabelljumboen fikk score Tippeligaens nest raskeste mål.

Molde-manageren fortalte etter gårsdagens 4-3-seier over Stabæk, at de på forhånd trodde de var en del bedre enn motstanderen og dermed ble smått straffet.

Det var spesielt det defensive arbeidet Solskjær sikta til.

Legger om mot Stuttgart Torsdag kommer Budesliga-laget Stuttgart til Molde for å spille Europa League. Solskjær lover at Moldes spiller ikke går til den kampen med samme kamptilnærming som mot Stabæk i går.

- Vi går ikke ut mot Stuttgart på samme måte som i en kamp mot Stabæk. Det tror jeg de fleste vet, sier Solskjær. - Men hvorfor går da spillerne dine ut mot Stabæk slik som de gjorde. Skal ikke alle kamper tas på like stort alvor? - Det er ikke snakk om alvor. Det er strategien og taktikken det er snakk nå. Altså vi går ut og gir litt rom til et lag vi tror vi er bedre enn, det ble vi litt straffet for. Men vi gir ikke Stuttgart-spillerne like mye rom, svarer Solskjær til Dagbladet.
Eikrem ble irritert Moldes yngste midtbanestjerne, Magnus Wolff Eikrem, lover på tro og ære, at Molde ikke undervurderte Stabæk i går, selv om gjestene fikk score sitt første mål etter bare 12 sekunder.

Veigar Pall Gunnarsson flikket etter avspark ballen til Franck Boli, mens Moldes Vegard Forren ikke tok situasjonen på alvor, scoret Boli Tippeliga-historiens nest raskeste mål etter avspark.

- Jeg kan garantere at vi ikke undervurderte Stabæk, sier Wolff Eikrem til Dagbladet.
Wolff Eikrem ble byttet ut seks minutter før slutt. Da slengte hann noen ord til kampens fjerdedommer. Wolff Eikrem sa etter kampen, at det han sa til fjerdedommeren, blant annet gjaldt situasjonen før Veigar Pall Gunnarsson scoret Stabæks andre mål.

- Magne Simonsen blir holdt igjen og tatt kråkefot på, sier Eikrem.
Molde leder nå ligaen ett poeng foran Strømsgodset. At fjorårets seriemester slapp inn tre mål mot ligaens desidert dårligste lag, bør vekke bekymring.

- Det er ikke bra nok. Vi var bra offensivt, og det er veldig viktig. Så får vi tette igjen når sesongen nærmer seg slutten. Vi har mange viktige kamper igjen og vi får fin læring, sier Wolff Eikrem og vedgår at straffen vil bli streng om Molde spiller etter samme mønster mot Stuttgart. - Ja da kan vi bli straffet, for de har mange gode fotballspillere av europeisk toppstandard. Det kan bli tøft, men jeg regner med at alle er skjerpet og at vi ikke slipper inn så mange mål, sier han.
Landslag er bonus I dag tar Drillo ut landslagstroppen til kampene mot Sveits og Kypros.

Molde-spilleren hevder han ikke tenker på om han fortsatt er med i planverket Drillo har lagt for å kvalifisere Norge til fotball-vm i Brasil.

- Skal jeg være helt ærlig, så tenker jeg ikke på det. Det får bli en bonus om jeg blir tatt ut på A-landslaget eller U21-landslaget. De får ta ut laget de som skal ta det ut. Jeg kan ikke stå her å mene noe. De veit hva jeg står for, sier han til slutt.

DRILLO KAN NOK: - Drillo veit hva jeg står for, hevder Magnus Wolff Eikrem. I dag tas nok en landslagstropp ut. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
DRILLO KAN NOK: - Drillo veit hva jeg står for, hevder Magnus Wolff Eikrem. I dag tas nok en landslagstropp ut. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer