Stabæk-duoen om det spesielle gjensynet etter sju år: - Jeg glemte ham aldri

Annan og Skjønsberg.

- SÅNN, KOMPIS: Stabæk-kaptein Morten Morisbak Skjønsberg (i midten) hjelper Anthony Annan (t.v.) å sette seg inn i klubbens filosofi. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- SÅNN, KOMPIS: Stabæk-kaptein Morten Morisbak Skjønsberg (i midten) hjelper Anthony Annan (t.v.) å sette seg inn i klubbens filosofi. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEKKESTUA (Dagbladet): I kveld møtes Rosenborg og Stabæk i semifinalen i cupen i Trondheim. Oppgjøret mellom nummer én og to i Tippeligaen behøvde i utgangspunktet ingen temperaturøkning, men klubbene er nå i full krangel før oppgjøret.

Ingebrigt Steen Jensen reagerer nemlig sterkt på at Kåre Ingebrigtsen trekker inn overgangssaken i sin mediekrangel med Stabæks sportssjef Inge André Olsen.

- Veldig tøff spiller En som ikke har involvert seg i lederkrangelen er Stabæks nyervervelse Anthony Annan (29). I et stort intervju med Dagbladet i dag forteller ghaneseren blant annet om de tøffe årene utenlands etter suksessen i norsk fotball fra 2008 til 2011.

Annan forteller i intervjuet at han slett ikke er blitt snillere i spillestilen de siste årene, til tross for motgangen.

- Jeg er en veldig tøff spiller, og noen ganger kanskje for tøff, men det er sånn det blir når man spiller på grensen - og det har jeg tenkt til å fortsette med. Jeg mener aldri å skade noen med vilje, men det kan kanskje oppleves sånn siden jeg har den spillestilen jeg har, sier han.

God start Det har gått fort for Annan den siste tida. For et par uker siden satt han klubbløs hjemme i Ghana, og så dukket Stabæk opp. Fredag ble 29-åringens oppholdstillatelse klar.Lørdag fikk han sin andre Stabæk-debut da Tromsø ble slått 2-1 på Nadderud. Annan spilte en drøy time, og gjorde sine saker godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.