Stabæk får fortsette på Fornebu

Enig med eierne av Telenor Arena.

INGEN FLYTTING: Stabæk kan forberede seg på en ny sesong med kunstgress og tak. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
INGEN FLYTTING: Stabæk kan forberede seg på en ny sesong med kunstgress og tak. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter krangling og lange forhandlinger er Stabæk Fotball omsider enige med eierne av Telenor Arena om fortsatt å spille der i 2011-sesongen.

«Det er i dag inngått en avtale mellom Stabæk Fotball AS og arenaens eier som innebærer at Stabæk Fotball spiller på Telenor Arena i sesongen 2011. Avtalen gir også Stabæk Fotball en betinget rett til å overta eventvirksomheten på arenaen og til å inngå en forlenget leieavtale», heter det i en pressemelding fra klubben fredag.

- Det er en gledens dag, men den store jobben står foran oss. Nå vet vi at vi spiller på Telenor Arena hele denne sesongen, og det betyr full fart på sesongkortsalg, sponsorarbeid og planlegging, sier daglig leder Jon Tunold i Stabæk Fotball til klubbens nettsted.

Det ble også gjort klart under forhandlingene at Stabæk må bestemme seg for om de vil ha arenaen på Fornebu som permanent hjemmebane innen 30. juni i år.

Bakgrunnen for krangelen om rettighetene var at eierne av Telenor Arena, Stabæk Holding, ville kaste fotballklubben ut, bytte ut kunstgresset med asfalt og holde tilstelninger som er mer inntektsbringende enn fotball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer