Stabæk fikk ikke fornyet lisens

Somlet med dokumentene.

(Dagbladet.no): Stabæk Fotball, Løv Ham Fotball, Manglerud Star Toppfotball og Amazon Grimstad FK er de eneste fire av 40 søkende klubber som ikke har fått innvilget klubblisens for 2007.

Klubblisensnemnda er ikke fornøyd med dokumentasjonen fra klubbene, og har derfor bedt om ytterligere opplysninger.

Daglig leder i Stabæk Fotball, Mimi Berdal, sier glippen skyldes en intern misforståelse.

- Vi sendte over et dokument litt for seint. Lisenskomiteen i forbundet hadde møte i går, og da ble vi gjort oppmerksom på at de trengte en tilleggsdokumentasjon i forhold til egenkapitalen i klubben. Det fikk de mens møtet pågikk, og da regner vi med at alt går i orden, sier Berdal til Dagbladet.no.

- Er det litt småflaut å ikke få fornyet lisensen på grunn av en glipp?

- Ja, du kan vel si det er litt flaut, vi burde absolutt klart å sørge for at lisenskomiteen hadde papirene de trengte, sier Berdal.

NFF er uansett godt fornøyd med at 36 av 40 klubber har fått innvilget sine søknader.

- Det vises i år en gjennomgående bedre saksbehandling i klubbene i forhold til søknadsprosessen, men enkelte klubber har fortsatt et stykke å gå. Situasjonen er markert bedre på kvinnesiden i forhold til fjorårets prosess, men kvinneklubbene har likevel en stor utfordring på infrastrukturdelen, Jan Løkling i en pressemelding fra NFF.

WITHOUT LICENCE TO KILL: Daniel Nannskog og Stabæk har foreløpig ikke lisens til å spille i Tippeligaen i 2007. Foto: SCANPIX
WITHOUT LICENCE TO KILL: Daniel Nannskog og Stabæk har foreløpig ikke lisens til å spille i Tippeligaen i 2007. Foto: SCANPIX Vis mer