Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk fikk juling i Russland

Tapte med åtte mål i e-cupen.

Stabæks håndballjenter slet tungt med å temme Lada Togliatti i EHF-cupen lørdag. Russerne vant første kamp 37-29.

Bærumslaget står dermed overfor en nesten umulig oppgave før returmøtet søndag. Vinneren av dobbeltoppgjøret går videre til åttedelsfinalen.

Stabæk slet spesielt før pause og slapp inn hele 21 mål i løpet av den første halvtimen. Lada hadde en solid 11 måls ledelse før annen omgang.

Til slutt klarte Stabæk-jentene å begrense tapet litt, men måtte se seg slått med åtte mål. Positivt for den norske klubben er at den klarte å score 19 mål etter pause kontra 10 i første omgang.

Line Bjørnsen ble toppscorer i kampen med sine ni fulltreffere. For Lada ble Veronika Garanina vertenes mestscorende med seks mål.

Også søndagens returmøte spilles i russiske Togliatti.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling