ANDRE TIDER: Sånn så det ut da Stabæk tok seriegull på Nadderud Stadion i 2008. Nå forbindes Nadderud med en helt annen virkelighet.Foto:  Erik Berglund, Dagbladet
ANDRE TIDER: Sånn så det ut da Stabæk tok seriegull på Nadderud Stadion i 2008. Nå forbindes Nadderud med en helt annen virkelighet.Foto: Erik Berglund, DagbladetVis mer

Stabæk flytter tilbake til Nadderud stadion

- Får store økonomiske konsekvenser.

Stabæk forbereder seg på et liv på Nadderud stadion neste sesong. Det vil føre til store kostnadskutt i klubben.

I en pressemelding mandag skriver bærumsklubben at styret i Stabæk Fotball «har vedtatt å planlegge for at Nadderud stadion blir hjemmebane for 2012».

- For Stabæk Fotball får flytting til Nadderud stadion store økonomiske konsekvenser. Vi vil derfor umiddelbart starte en prosess for å kutte kostnader. Dette vil sannsynligvis også innbefatte en nedbemanning av ansatte, både administrativt og sportslig, skriver klubben på sitt nettsted.

De ansatte i klubben ble mandag informert om beslutningen. Dermed ble søndagens kamp mot Haugesund siste hjemmekamp i Telenor Arena.

Stabæk har de to siste sesongene spilt på Fornebu, men har ikke råd til å bli værende i hallen. Klubben har hatt håp om å finne en løsning, men fordi det fortsatt ikke er noen avklaring, må bæringene tilbake til sin gamle hjemmebane på Nadderud.

Rallybrødrene Petter og Henning Solberg skal arrangere motorshow i arenaen lørdag. Mandag var arbeidet med å fjerne kunstgresset i gang, melder aftenposten.no.

(NTB)