TILBAKE TIL RØTTENE: Stabæk har vedtatt å flytte tilbake til Nadderud stadion på Bekkestua. Sist klubben spilte her, ble de seriemestere.Foto:  ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
TILBAKE TIL RØTTENE: Stabæk har vedtatt å flytte tilbake til Nadderud stadion på Bekkestua. Sist klubben spilte her, ble de seriemestere.Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

Stabæk flytter tilbake til Nadderud

Gir opp Telenor Arena for godt.

Styremøtet i Stabæk Fotball AS fattet torsdag kveld vedtak om å flytte tilbake til Nadderud.

Dermed blir Stabæks hjemmekamp mot Haugesund søndag definitivt avskjedsforestillingen i Telenor Arena på Fornebu.

- Prosessene, med alt det innebærer, rettes nå inn mot et videre liv på Nadderud, bekrefter styreleder Lars Holter-Sørensen overfor NTB.

Allerede neste uke byttes kunstgress til asfalt i hallen på Fornebu, der rallybrødrene Solberg står på plakaten 26. november.

Nadderud er stadionet Stabæk spilte på da seriemesterskapet ble sikret i 2008. I dag er det nedslitt, og arenaeier Bærum kommune må sammen med Stabæk nå starte kartleggingsarbeidet med tanke på en oppgradering som kan møte fotballforbundets krav.

Ordfører Lisbeth Hammer Krog er tydelig på at kommunen ikke vil betale mer enn det som er strengt nødvendig.

- Det er forskjell på «need to have» og «nice to have». Dette handler nå ikke om et industrikommersielt fotballprosjekt, sier ordføreren til NTB.

Helt til fredag ettermiddag levde et lite håp om et fortsatt idrettsliv på Fornebu. Etter det NTB erfarer var eier Euforum og Kjell Ulrichsen ikke uvillige til å vurdere et salg dersom prisen ble betraktet som «riktig»

(NTB)