ERSTATTER? Stabæk kartlegger trenermarkedet i fall de mister Jan Jönsson (t.h.). I helga benyttet klubben sjansen til å snakke med Ole Gunnar Solskjær (t.v.) da han var på besøk på Teleonor Arena med reservelaget til Manchester United. Foto: Heiko Junge, Scanpix
ERSTATTER? Stabæk kartlegger trenermarkedet i fall de mister Jan Jönsson (t.h.). I helga benyttet klubben sjansen til å snakke med Ole Gunnar Solskjær (t.v.) da han var på besøk på Teleonor Arena med reservelaget til Manchester United. Foto: Heiko Junge, ScanpixVis mer

Stabæk hadde samtaler med Solskjær

Vurdert som Jönsson-erstatter.

|||

Stabæk forhørte seg i helgen med Ole Gunnar Solskjær om den tidligere stjernespissen kunne tenke seg å overta trenerjobben etter Jan Jönsson, skriver VG.

Jönsson er aktuell som Erik Hamréns erstatter i Rosenborg, og kontrakten hans med Stabæk går ut etter sesongen. Da Stabæk møtte Manchester Uniteds reservelag sist helg, hadde sportslig administrativ leder Tom Schelvan en prat med Solskjær.

- Vi hadde en uformell prat om hva Solskjær skulle drive med i framtiden. Vi la fram våre planer, om vi ikke blir enig med Jan Jönsson om en forlengelse av kontrakten hans, sier Schelvan til VG.

Men for Solskjær er det ikke aktuelt med en retur til Norge.

- Det er nok litt for tidlig for en hjemtur for Solskjær ennå. Dette var en enkel forespørsel, om dette var noe han kunne tenke seg eller ikke, og siden han var i Bærum så tok vi praten nå. Han har bygd seg hus, han har en agenda i Manchester, og han drar neppe midt i sesongen der borte, så dette passer uansett ikke oss, dessverre, forteller Schelvan.

Solskjærs rådgiver, Jim Solbakken, bekrefter at Solskjær var i møte med Schelvan.

- Ja, jeg kan bekrefte at de hadde en prat. Men noe mer var det ikke. Og svaret er som alltid: Ole Gunnar trives i Manchester og har et nært forhold til sjefen (Alex Ferguson) der. Så han har ikke tenkt seg noe sted med det første, sier Solbakken til VG.

(NTB)