Stabæk har gitt opp gullet

Slik situasjonen er nå, vil de først og fremst sørge for å sikre sølvet.

• Direkte på Dagbladet.no: Viking - Stabæk følger du direkte på live.dagbladet.no fra kl. 19.00.

(Dagbladet.no): Stabæk spiller i kveld mot Viking, og dette er en kamp som følges med minst like stor interesse i Bergen som i Bærum og Stavanger.

Avgir Stabæk poeng, er Brann seriemestere. Vinner Stabæk derimot med mange mål, er sjansen til stede for at seriegullet kommer «hjem» i stedet for «hem».

- Hos oss i Stabæk er det ingen som tenker på det, det påvirker ikke taktikken vår på noen måte, fastslår Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen for Dagbladet.no.

Årsaken er rett og slett at sjansen for å miste sølvet er langt større en sjansen for å vinne gullet.

- Sølvet er det vi realistisk sett bør konsentrere oss om, så får alt annet komme på toppen av det, kommenterer Bohinen.

- Så dere har gitt opp gullet?

- Ja, per i dag har vi gitt det opp. Men hvis du spør meg igjen om ti dager, kan situasjonen være en helt annen, sier Bohinen lurt.

MÅ SE PÅ: Veigar Pall Gunnarsson (t.v.) og Stabæk nøyer seg med å se på Jan Gunnar Solli og Branns gulljakt i sesonginnspurten. For dem ligger fokus på å sikre sølvet. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
MÅ SE PÅ: Veigar Pall Gunnarsson (t.v.) og Stabæk nøyer seg med å se på Jan Gunnar Solli og Branns gulljakt i sesonginnspurten. For dem ligger fokus på å sikre sølvet. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Om ti dager er vi to dager unna siste serierunde, en serierunde der Stabæk møter Strømsgodset og Brann møter Tromsø - og hvis ting da i mellomtida har gått veien for bæringene, så blir spenningen ekstrem.

Stabæk har gitt opp gullet
SKAL ALDRI SI ALDRI: Per i dag legger ikke Stabæk taktikken i forhold til å true Branns førsteplass. - Men hvis du spør meg om ti dager, kan situasjonen være en annen, understreker sportsdirektør Lars Bohinen (t.h.), her sammen med spiss Daniel Nannskog.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 888348281


Varnish cache server