VENDER HJEM: David Hanssen har signert for Stabæk igjen, elleve år etter at han forlot klubben.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
VENDER HJEM: David Hanssen har signert for Stabæk igjen, elleve år etter at han forlot klubben. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Stabæk henter 35-åring

David Hanssen vender tilbake etter elleve år.

(Dagbladet): Stabæk henter 35-årige David Hanssen elleve år etter at han sist spilte for Bærumslaget. Det melder Stabæk på sin offisielle hjemmeside i dag.

- Det er utrolig deilig, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på det året her. Det er en spennende gjeng, så det her ser jeg frem til. Jeg kom til Stabæk som en unggutt høsten 96. Dette er en utrolig bra klubb, med masse engasjerte, bra folk. Vi hadde et veldig bra lag da vi tok cupgull i 98, sier David Hanssen til Stabæks hjemmeside.

Siden den gang har Hanssen vært innom flere norske klubber. Stabæk henter Hanssen fra Hønefoss hvor han spilte i fire år. Bærumslaget oppgir ikke hvor lang kontrakt spilleren har undertegnet.

35-åringen har stor tro på at Stabæk vil gjøre det godt denne sesongen.

- Jeg tror vi kan overraske. Jeg tror vi har noe på gang, og vi har hatt en god progresjonen de månedene jeg har vært her. Vi har fortsatt en måned igjen til seriestart, så vi skal bite fra oss, sier Hanssen til hjemmesida.