TIL STABÆK: Danske Timmi Johansen. På bildet (nummer fem) jubler han etter å ha scoret i en U21-kamp mot Norge i 2007. 
Foto: Thomas Andersen / SCANPIX
TIL STABÆK: Danske Timmi Johansen. På bildet (nummer fem) jubler han etter å ha scoret i en U21-kamp mot Norge i 2007. Foto: Thomas Andersen / SCANPIXVis mer

Stabæk henter danske Timmi Johansen

- Han er en god, offensiv venstreback.

Venstrebacken Timmi Johansen forlot fredag danske OB til fordel for Stabæk.

Johansen ble tatt imot på Nadderud stadion fredag ettermiddag. Trener Petter Belsvik sier til Stabæks nettsted at han er overbevist om at 25-åringen blir en forsterkning for 1.-divisjonslaget.

- Timmi er en god, offensiv venstreback med god pasnings- og innleggsfot. Vi har fulgt ham siden januar og jobbet med en overgang i lang tid, sier Belsvik.

Johansen har tidligere vært innom Heerenveen, og i 2011-sesongen var han utlånt til Viborg. Forsvarsspilleren har tolv kamper for Danmarks U21-landslag. Etter lite spilletid de siste sesongene, ser han fram til å ikle seg trøye nummer 2 i Stabæk.

- Mitt førsteinntrykk er veldig godt. Jeg har snakket med flere nordmenn som har anbefalt Stabæk. Petter og resten av trener teamet virker veldig flinke, og jeg gleder meg, sier Johansen til stabak.no.

I OB var han lagkamerat med Espen Ruud og Marcus Pedersen. OB-direktør Thomas Christensen sier ifølge Ritzau at han ønsker Johansen lykke til i sin nye klubb.

- Vi har laget en avtale som er positiv for alle parter, og vi ønsker Timmi all mulig suksess i Norge, sier Christensen.

(NTB)