TIL STABÆK: Belgisk-marrokanske Yassine El Ghanassy (i hvitt), som er Eden Hazards bestekompis. Her i duell med Manchester Citys Gael Clichy. Foto: AFP PHOTO / MARWAN NAAMANI
TIL STABÆK: Belgisk-marrokanske Yassine El Ghanassy (i hvitt), som er Eden Hazards bestekompis. Her i duell med Manchester Citys Gael Clichy. Foto: AFP PHOTO / MARWAN NAAMANIVis mer

Stabæk henter Eden Hazards bestekompis

Yassine El Ghanassy.

(Dagbladet): Stabæk henter belgisk-marokkanske Yassine El Ghanassy. Det melder TV 2.

Ifølge kanalen dreier det seg om en kontrakt som varer ut året. El Ghanassy kommer fra den kashakstanske klubben Kairat.

- Vi får en spiller som har veldig lyst til å spille fotball og som kommer til å bli en attraksjon i Tippeligaen. Han kan spille i alle de offensive posisjonene, sier sportsdirektør Inge Andre Olsen.

El Ghanassy er Chelsea-stjerna Eden Hazards bestekompis. I 2011 fikk El Ghanassy sitt hittil eneste landslagsinnhopp, da han kom inn for nettopp Hazard.

- Det var spesielt for meg å komme inn for Hazard, siden vi er bestevenner. Vi snakker mye sammen, sa han til Budstikka tidligere denne uka, som meldte at belgisk-marokkaneren var på vei til Stabæk.