Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien 2017 Stabæk

Stabæk hentet tidligere City-spiss

TIL STABÆK: Alex Tchuimeni-Nimely, her i kamp mot Juventus og Zdenek Grygera, har signert for Stabæk. Foto: AFP / Giuseppe Cacaca/ NTB Scanpix
TIL STABÆK: Alex Tchuimeni-Nimely, her i kamp mot Juventus og Zdenek Grygera, har signert for Stabæk. Foto: AFP / Giuseppe Cacaca/ NTB Scanpix Vis mer

Stabæk har sikret seg spissen Alex Tchuimeni-Nimely. 25-åringen har vært innom klubber som Manchester City, Middlesbrough og Crystal Palace.

Den liberianskfødte angriperen har det siste året spilt i den rumenske klubben Viitorul Constanta.

– Jeg er veldig glad for å være en del av prosjektet her, sier Tchuimeni-Nimely til Budstikka.

Han er blitt anbefalt å komme til norsk fotball fra flere av vennene sine.

– Abdisalam Ibrahim (Vålerenga) var min romkamerat i Manchester City. Jeg kjenner også flere andre, blant annet Omar Elabdellaoui (Hull). Abdi og jeg er nære venner, vi spiste middag sammen i går.

Tchuimeni-Nimely fikk én Premier League-kamp for Manchester City. Den kom i april 2010.

Stabæks sportssjef Inge Andre Olsen opplyser at klubben har jobbet med overgangen i flere uker.

– Vi har sagt at vi har jaktet en spiller i denne posisjonen. Mange har vært i vårt søkelys, men det var denne spilleren som treneren ønsket og som han mente ville tilføre laget mest. Det har vært mye fram og tilbake, og vi har holdt på med dette i tre uker, sier han.

(NTB)